Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (99)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sračka, ke které je těžké dodat něco víc. Ono by bylo, kdyby alespoň Demi Moore byla schopná zahrát tak, abych se k tomu dokázal vyjádřit alespoň jednou větou. Ale představte si, že spisovatel píše na stroji knihu. Představte si, že tento výjev sledujete celou dobu, dokud nedopíše knihu. Jakmile jí dopíše, je konec filmu. Stejně tak zhasne světlo ve tmě spisovatele, co se potí u další knihy, co zrovna dopisuje. Je to fakt mysteriózní trapárna vážná asi jako vedení Slavie, které po zápase s Ostravou (kdy šlo o trenéra Jarolíma a oni to potupně prohráli), prosilo trenéra, aby zůstal a on se na ně vysral. Dobře udělal. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To bude dobrý, maminko !! Neboj se a pojď se mnou!!" Zajímavý thriller s mystery nádechem, jemuž se chvílemi nedá upřít velmi hutná atmosféra, v hlavní roli s naprosto zoufale nudnou a herecky prázdnou Demi Moore, o níž nemám odjakživa, co se týká těchto kvalit, vysoké mínění.. Může jen mile překvapit, což se zde bohužel nestalo, a mně tak nezbylo než alespoň počkat, jak to celé dopadne, a přetrpět tu nezvykle nedomyšlenou "rádobypointu", kdy zůstává jen spousta nezodpovězených otázek ke scénáři děravému jako cedník !! ()

Reklama

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Mně seto velice líbilo(večer jsem to musel vypnout a dodívat se až za světla, ikdyž to přímo horror není), ale zase na druhou stranu nic nového. Krásne prostředí.které ale mnohem lépe vystihli ve filmu Ostrovní zprávy, a téme smrti někoho blízkého a následny postraumatický stav zde již byl bezpočetně krát. Mile překvapila "striptýzova herečka" Demi Moore. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Podivný film, který neví, čím chce pořádně být. Nejdřív to vypadá jako vztahové drama, pak to nabírá nádech melodramatu či romantického dramatu, aby se to zase změnilo v mysteriózní thriller, který vyústí v akční béčko. To prostupuje jemný duch tajemna, ale jednotlivé výše zmíněné díly jsou natolik nekompatibilní, že to prostě nesedí dohromady. je to jako puzzle stavěné ze čtyř stavebnic najednou. A ani demi už není, co bývala... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak nudné a nezáživné až hrôza, a keď to človek povie na mysteriózny thriller, tak to zabolí dvojnásobne. Vážne neviem, čo na toto povedať, do pár hodín vyfučí z hlavy... vlastne mi fučí už teraz, takže radšej ukončím to kecanie o ničom, rovnako ako o ničom bol aj tento film. 30/100 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Režisér Rosenberg obhlížel místa pro filmování 14 dní (jihozápadní Anglie, severní Wales, Londýn, londýnská studia Ealing) a všechny tyto místa si pečlivě fotografoval. (Lynette)
  • Kulisy postavené na ostrově Llanddywn byly téměř zničeny první týden natáčení prudkými větry a deštěm. (HellFire)
  • Skladatel Brett Rosenberg, který zkomponoval hudbu k filmu, je bratr režiséra Craiga Rosenberga. Jejich otec Ron Rosenberg hraje na soundtracku na klavír v písni "The Cottage". (Lynette)

Reklama

Reklama