Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Vina Diesela rád nemám a někdy bych ho nejradši narval do motoru mého auta místo diesela, ale tady jsem ho skoro litoval. Pravidlem je, že každý svalovec, co na plátně zabíjí protivníky po desítkách, jezdí v super rychlých autech se ženskýma v latexu, nakonec dostane roli v přiblblém rodinném filmu, kdy se má starat o bandu cucáků. Obvykle to končí špatně, jindy hůř než špatně, ale tady to skončilo ještě hůř než hůř než špatně:) Lituji Johna Debneyho, že k tomuhle musel skládat hudbu (určitě mu producenti mířili na "os temporale" - tedy spánek - brokovnicí, jinak by do toho nešel). ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá zábava, ktorá síce obsahuje všetky muchy, ktoré sa obvzkle vyskytujú vo filmoch podobných no až ku koncu sa väčšinou drží hladina ich intenzity na zvládnuteľnej hranici. Vin diesel síce hrá ťažkopádne no na túto rolu o bolo postačujúce a možno aj nevyhnutné. Kým film neskĺzal do roviny rodinnonáučného tak mal grády a zabávať sa bolo naozaj načom. Mohlo top byť aj o polku hviezdy naviac nebyť toho konca ale no to bola asi daň preto, že cieľová skupina tohto filmu boli rodiny s deťmi.2,5* ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vinu Dieselovi už asi slzely oči z Riddickových kontaktních čoček a pustil se tedy po vzoru svých předchůdců mezi děti a divákovi z toho slzí oči taky pláčem. Neskutečně šablonovitý scénář na sebe vrší jeden gag za druhým, jejichž kvalitu by uvítali leda tak dramaturgové zábavných pořadů TV Nova, nudné režisérovo podání, které se navíc občas snaží „zavděčit“ akční scénou, které jsou však pro smích i když jsou myšleny smrtelně vážně, jako například úvodní záchranná mise, a mezi tím vším stojí holohlavá hora svalů, která umí svoje drsné charisma prodat mnohem lépe. Zůstává sice pravdou, že Dieselovi se mezi dětmi líbí a že přebalování, zpívání ukolébavek či přípravu snídaně si vyloženě užívá. Jenomže to vše se děje v neskutečně trapných a křečovitých situacích, za něž by se styděl i jeden policista, který šel do školky. Moje uznání by se ještě dokázalo přiklonit zhruba k první polovině, která je relativně zábavná (pokud samozřejmě chcete), jenomže ve chvíli „vzájemného porozumění a dohody“ to jde všechno do háje a s tím i poslední špetka humoru. Tisíckrát nastavená kaše, nespočetněkrát viděné finále, až v tom maglajzu člověk zapomene vnímat, že k tomu hraje vynikající hudba Johna Debneyho, která skvěle paroduje všemožné vojenské motivy. „Takže Vine, až budeš příště volit mezi zásypem dětského zadku a pistolí, nepokoušej se to kombinovat a vyber si jedno z toho ty už budeš vědět co.“ ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden večer zahlídnu kousek Policajta ze školky, tak si chci další novácký večer ověřit mezigenerační souboj siláků na poli komedie s malými dětmi. Arnold z toho teda vychází jako král. Neviděl jsem z Ochránce/Dudlíkátora moc, ale bohatě mi to stačilo. Ne nadarmo mi rvou koule asi všechny filmy (Hairspray nebo Rock of ages) tohohle pošahanýho režiséra. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohohle filmu jsem se fakt bál, protože spojování akčních hrdinů s dětmi většinou ve filmech dopadá katastrofálně, v těch nejlepších případech pak jen průměrně (vzpomeňme na "černočerného" Arnieho, Hulka Hogana anebo třeba z těch malinko lepších pokusů Jackieho Chana, jenž je tomuto dílku s filmem Chůva v akci asi tématicky nejblíže). No, nakonec se toho "černočerný" Vin Diesel ujal poměrně se ctí, i když oslích můstků tam bylo víc než je mostů nad benátskými kanály a děti byly opravdu z těch méně roztomilých. Ale naše omladina se u toho nenudila a o to šlo především. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde se kachna zakousne muži do rozkroku, skočí na muže ředitelka a muž padá na břicho, čímž by měl ublítit kachně. Ta je však v dalším záběru zcela v pořádku. (Chip89)
  • Ve scéně, kdy Shane Wolfe (Vin Diesel) pátrá po pravé identitě rumunské pečovatelky (Carol Kane), objeví se v policejních záznamech následující: Helga Popescu, Miss Československa 1978, občankou USA od roku 1995. (Pepinec)
  • Poté, co chůvu pozvrací dítě, je možné všimnout si, že dítě má dudlík, který by v důsledku předchozí scény mít nemělo. (MIG29)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama