Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

meopta odpad!

všechny recenze uživatele

DĚS :/ !!! Nevím, kde jsem vzala tu sílu dokoukat tento "film" do konce! Hloupé hlášky, stupidní pózy a Hilton s IQ tykve si opravdu zaslouží toto hodnocení. Asi jako většina přítomných jsem se na film ze zvědavosti podívala, a předem varuji každého, kdo bude mít nutkání přeci jenom tuto kravinu vidět...NAPROSTO ZBYTEČNÁ ZTRÁTA ČASU :( ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

„Máme len jedno pravidlo. Ak sa budete chcieť zabiť, oznámte nám to vopred, aby sme stihli naplánovať večierok.“ Sú dve možnosti, čo je Paris Hiltonová. Prvý názor na ňu publikovať nemôžem, ale pracovne tento stav nazývajme „ochechula“. Nepublikovateľný názor začína písmenami „pi“. Druhá možnosť je, že má vyššie IQ, ako Sharon Stoneová a Dolph Lundgren dokopy, raz získa hereckého Oscara (alebo aspoň Nobelovu či Pullitzerovu cenu) a to, čo predvádza vo filmoch i v realite, je fantastický mystifikačný herecký výkon. Tak či tak, TRHNI SI! je strašná "komédia", ktorá ma nebavila ani v scénach, ktoré na papieri samy osebe SÚ vtipné (hľadanie použitých kondómov, dievča s nadváhou výkalmi vystreknuté tri metre do vzduchu, pannou zlomený vibrátor), ale na plátne vyzerajú hrozne. Kým u iných nevydarených komédií sa aspoň diplomaticky usmievam, aby sa nepovedalo, tentokrát som len miestami až zhnusene, znechutene a otrávene civel na „príbeh“ a „herecké výkony“ a nevedel, čo si myslieť. Tak som aspoň krútil hlavou. ()

Reklama

JannieMc odpad!

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Byla to výzva: vidět šestý nejhorší film. Bylo to přání: trhat se smíchy. - Dreams DO come true!!! :D (chichi) - ale ještě jedna věc, kterou nedokáži logicky pochopit: Paris naprosto bez studu "paroduje" sama sebe. Já si totiž myslím, že se u toho natáčení a příběhem dobře bavila. A to je tedy vrchol! :D ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

Zdá sa mi že to tu prebieha podľa scenára: " aha Paris Hilton ...jééj dám Odpad, to bude cool" ..keď to porovnám s inými brakovými teenagerskými komédiami, je to slabšie, Paris = tá jej postava je nesympatická aj mne. Je to plytká, afektovaná a miestami trápna blbosť, ale to som čakal aj pred tým ako som to videl. Žiadna sláva, ale pozerať sa to dalo. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to mě poser! Paris Hilton se pokusila o hlavní roli v teenagerovský komedii. Čéče, kdyby hrála nějakou go-go tanečnici,nebo třeba stojan na kabáty, ale jakmile otevře pusu, tak si člověk řekne, že když koukal na Kameňák, tak to ještě nebylo tak zlý.Vlastně tadyta "komedie" dává hodnocení odpad! úplně novej rozměr.Člověk ,kterej viděl tohle a nebyl znechucenej, tak asi není normální. Prostě, vůbec si to nestahujte a už vůbec nedávejte 50,- za půjčení DVD. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama