Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

patrik221 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako že Paris Hilton je asi nejblbší celebrita co znám. A to už je teda čo povedať :D Proste rozmazlená fiflena která neví co s penezi(okrem kupovaní naprostých chujovin kterých má stejne mraky), preafektovaná čúza která trpí naprostou posedlostí sama sebou a svoji stupiditou nakazuje normálny lidi. No hnus. ALE přece je to MEGA šukézní devka pri které bych neváhal ani vteřinu okusit její šťavnatou myšku a vyšoustat jí mozeg z hlavy :D Takže to vypadá že bych to mohl uhrát na jednu hviezdu.......jenomže tohle je proste taková BLBINA ULTRATRAPNá a zbytečná že to proste nejde. Nech tahle takzvaná princezna zmizne už provždy z obrazovek i stema čoklama. No joo nechal sem se trocha unést. No co? :D P.S Aspon že to její porno celkem ušlo :D ()

JannieMc odpad!

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Byla to výzva: vidět šestý nejhorší film. Bylo to přání: trhat se smíchy. - Dreams DO come true!!! :D (chichi) - ale ještě jedna věc, kterou nedokáži logicky pochopit: Paris naprosto bez studu "paroduje" sama sebe. Já si totiž myslím, že se u toho natáčení a příběhem dobře bavila. A to je tedy vrchol! :D ()

Reklama

Tristix odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se dozvěděl, že Paris Hilton hrála mimo jiné ve filmu. Tak jsem šel, hledal a našel tohle. Podíval jsem se na to jen kvůli ní, protože mě zajímalo, jaká je to herečka. První, co mě zarazilo, bylo hodnocení na CSFD. Většinou mu věřím, ale už se mi stalo několikrát, že filmy, jenž mají kolo 50%, mě perfektně bavili a dal bych jim 5*. Sebral jsem kuráž a podíval se na to. Doufal jsem, že shlédnutím tohoto filmu naleznu nějaký skrytý filmový poklad, ale tohle je fakt odpad. Nic z toho absolutně nedává smysl. Ti herci se prostě úmyslně ztrapňují před kamerou. Já si nedokážu ani představit, jak moc bych velkou neúctu sám k sobě bych musel mít, abych tohle dokázal zahrát. Kdybych měl hodnotit kvalitu toho, jak se kdo dokáže úmyslně ztrapnit před kamerou, tohle by získalo 5* ()

Roper odpad!

všechny recenze uživatele

videl som asi 5 minut, ale staci mi to plnohodnotne na ohodnotenie... Hilton je obycajna zumpa, cudujem sa, ze nejaky distributor vobec povoli odvisielat taketo sracky... :-( tentokrtat Paríž stavila na krásky, ako Electra, ci Valance, co vlastne podnietilo aj moj 5 minutovy zazitok, ale ten clovek je uz totalne v riti, takze jej nepomoze ani Tom Hanks, ci Clark Gable ;-) ()

nick.nz odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk troška se má co učit,našel se horší režisér co točí ještě větší sračky než on....No jelikož jsem věděl do čeho jdu,nemůžu si stěžovat,vtipy byly tak trapné,že vlastně byly nakonec vtipné,celé to bylo jedno velké what tha fuck takže my se doma nasmáli víc něž u většiny komedií,problém je,že musíte na něčem frčet... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama