Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už tím chtěli říct autor a Paris cokoliv, tak se jim to extrémně nepovedlo. Druhá, mnohem děsivější je, že se jim to povedlo dokonale a myšlenka toho filmu byla velmi, ale velmi zvrácená. Totální blbost, na které není vůbec nic, co by stálo za vidění. Jedině, že by někdo neměl absolutně žádnou jinou možnost, jak se na pár vteřin podívat na prsa. 3,14 % ()

filipes.lu odpad!

všechny recenze uživatele

Já se tento počin bál i vypnout. Paříž evidentně nezvládá ani mluvit, jinak si nedokážu vysvětlit ¾ jejích replik, které jsou vyprávěny z pozice vypravěčky. V půli snímku jsem se spoludivačky zvládnul zeptat pouze na to: „O čem to jako je?“ Odpovědí mi bylo: „No je to asi něco o nějakých spolkách, ale nevim co.“ To hovoří bohužel za vše. Hilton je toporná i během svádění a to jsem pevně věřil, že alespoň to dá…A ten epickej konec! Dojetí jsem sice skryl, ale bylo mi do breku ještě dlouho potom. A teď nemluvím o finální omluvě hrdinky, ale o faktu, že jsem zjistil, že Paris natočila i další filmy. Ach jo… ()

Reklama

Roper odpad!

všechny recenze uživatele

videl som asi 5 minut, ale staci mi to plnohodnotne na ohodnotenie... Hilton je obycajna zumpa, cudujem sa, ze nejaky distributor vobec povoli odvisielat taketo sracky... :-( tentokrtat Paríž stavila na krásky, ako Electra, ci Valance, co vlastne podnietilo aj moj 5 minutovy zazitok, ale ten clovek je uz totalne v riti, takze jej nepomoze ani Tom Hanks, ci Clark Gable ;-) ()

Ukko odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuto filmu jsem změnil u několika mých hodnoceních jiné odpadní filmy na jednu hvězdičku. Upřímně, bylo mi jich v porovnání s touto sra*kou líto. Viděl jsem asi 30 minut filmu když jsem překlikával mezi reklamama. No, je málo filmů na světě, po kterých se budete chtít vyblít z podoby a tenhle je jednen z nich. Jestli existuje nespravedlnost na Zemi, tak je to Paris Hilton. ()

eskimak86 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi pri filme ešte nestalo. Prišlo mi z neho normálne nevoľno a chviľu trvalo než som to rozdýchal. Veď to bolo niečo neskutočné. Určite najhorší film aký som videl. Ani kvôli Paris sa to neoplatí pozrieť, pretože s pribúdajúcmi minútami je čoraz škaredšia a na konci sa človek len nechápavo čuduje, že ju niekto môže považovať za sexsymbol. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)
  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama