Reklama

Reklama

Sněhová kalamita

  • Česko Napadl sníh (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nečekaná sněhová nadílka zneprůjezdnila přes noc všechny silnice. A to znamená - žádná škola, žádná pravidla, prostě sněhová kalamita! Pro patnáctiletého Hala (Mark Webber) je to šance získat srdce populární Claire (Emmanuelle Chriqui) - nebo se taky totálně zesměšnit. Desetiletá Natálie (Zena Grey) má ještě lepší nápad: zařídit ještě jeden den sněhové kalamity! Ale, aby se jí to podařilo, musí zastavit neústupného odklízeče sněhu (Chris Elliot). Raději si dejte pozor, odklízeči sněhu! Protože, když je sněhová kalamita, může se stát cokoliv... v této bláznivé komedii! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Shit 

všechny recenze uživatele

Co to bylo za děsnou blbost?Opravdu jenom chvilkama se na to dalo koukat, ale zase potěší pár zapomenutých herců jako je třeba Cehvy Chase toho už sem neviděl v novějším filmu ani nepamatuju, tady sice žádná velká role, ale aspoň něco a nebo se tady ještě objeví Pam Grier, ale to je asi tak všechno kvůli čemu se na tenhle film stojí podívat a to je fakt dost málo ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tahle zimní komedie je především o dětech. Chevy Chase a všichni další známější herci tam hrají pouze vedlejší role (a často je to docela křeč). Nejvtipněji působila účast Iggyho Popa. Nicméně, pokud je venku hnusně, můžete klidně sednout k televizi a jestli nejste moc nároční, třeba vás to bude i chvílemi bavit. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Toto zarobilo na seba ? Ty kokos, to fakt nechapem US mentalite ...... sak tam o nic neslo, len stary obstarozny 57 rocny chlap sa sankuje. Chevy Chase /Vanocni prazdniny, Blazniva Dovolena/ v 90. rokoch uplne vyhasol. Tento film je priserny - postavit cely film len na tom, ze jedno mesto zapadne snehom a ludia sa brodia snehom a vymyslaju kraviny? Plus k tomuto uz dodam len jedno : Chevy Chase uz dozrel do serioznych hereckych roli okolo roku 2000, kedy Blazniva Dovolena bola definitivne minulostou, ale myslim, ze kazdemu to uz bolo jedno a kazdy to mal na haku : 5 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sněhová kalamita není taková tragédie, jak by mohla být i přes stokrát ohraný příběh. Některé postavy jsou celkem fajn a to se týká i asi největší hvězdy Chevyho Chase, který po delší době je někde trochu víc vidět. Přesto nelze nepřiznat, že jsou tu zde zase staré známé příběhové linie, opět pospojované jen tak "přáteli nebo rodinou". Na sobotní dopoledne to neurazí, jindy by to bylo opravdu špatně investovaný čas. Je zajímavé, jak ve filmu vypadá Emmanuelle Chriqui jako Claire, i když jí v době natáčení bylo už 23, přesto nevypadá ve filmu starší (pouze hezčí:)) než ostatní. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Slunečné počasí je zničehonic přerušeno nemalou sněhovou nadílkou. Oč větší problémy dělá sníh dospělým, o to větší radost z něj mají děti, kterým sníh nečekaně přinesl volný den. A ve volném dni se může stát cokoliv - alespoň to si říká Hal, který právě v tento den (stejně jako spousta jeho spolužáků) zaútočí na srdce krásné Claire. To jeho sestra Natalie má jiné starosti - narušit bohulibou činnost Sněhového plužáka, a tak si vydobít další volný den... Sněhová kalamita je takový obyčejný rodinný film. Pro dospělého diváka sice film moc nenabízí - ale zase až tolik nenudí, takže se s ním jedno (zasněžené) odpoledne dá strávit. Pro děti patrně bude film větším zdrojem zábavy, jen jim pak budete muset vysvětlovat, že u nás se chodí do školy pořád - a pokud je počasí vhodné na sáňkování, tak na školu určitě taky... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama