foto

Chris Elliott

  • nar. 31.5.1960 (58 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clara's Ghost
Renaissance Girl
2017 Frat Star
How to Get Girls
2016 Better Off Single
2014 The 30 Year Old Bris
Učitelem z nouze
2013 Scary Movie 5
2010 Speed-Dating
2009 Děsnej dupák
Fish Tank, The (TV film)
2008 Vánoční chaloupka
2006 I'll Believe You
Scary Movie 4
You've Reached the Elliotts (TV film)
2001 Agent Bílá krvinka
Scary Movie 2
Ztráty a nálezy
2000 Sněhová kalamita
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1998 Něco na té Mary je
1996 Kingpin
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
1994 Plavčík
1993 CB4: Cesta ke slávě
Na Hromnice o den více
Traveling Poet, The
1992 Medusa: Dare to Be Truthful (TV film)
1989 Povídky z New Yorku
Propast
1987 Action Family (TV film)
FDR: A One Man Show (TV film)
1986 Červený drak
1985 My Man Adam
1984 Hyperspace
1983 Lianna

TV seriály

2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Skeleton Crew (S04E03)
Stocko Syndrome (S04E02)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
A Tincture of Madness (S01E06)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hail Mary (S06E11)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Vigilante Jones (S07E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Patrimonial Burden (S17E07)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tajemství (S09E20)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) - herec, a.z.
Ultimátní Trik 2/2 (S08E12)
Překompenzace (S08E10)
Chcete být kmotrem? (S08E04) - a.z.
další epizody (8)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Zapomeňte na sledě (S03E07)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Noretta (S07E07)
Poslední slova (S06E14)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Adam a Leela (S06E02)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lunacy (S10E04)
2007 Code Monkeys (TV seriál)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Buggie Nights (S08E15)
2005 Minoriteam (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Lyin' Hearted (S04E07)
2000 Cursed (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1999 Dilbert (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Mars Attracts! (S01E16)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Tattingers (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2005 Merry F#%$in' Christmas (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Plavčík

Režijní filmografie

Filmy

1993 Traveling Poet, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace