Reklama

Reklama

Pozor, přijíždí samotný ďáběl a nemá slitování. Poklidný život malého městečka Santa Ynez v Utahu se mění okamžitě v peklo. Záhadné černé auto projíždí okolím a nemilosrdně vraždí nevinné lidi. Nikdo nebude ušetřen. Jediný, kdo dokáže zabránit brutálním vraždám, je místní kapitán policie Wade Parent (James Brolin). Oběti ovšem stále přibývají a zdá se, že nikdo toto ďábelské auto nezastaví. Podaří se lidem s pomocí kapitána zničit auto a porazit tak samotného vládce pekel? (reich)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pěkný horor, o zábijáckém autě bez řidiče co terorizuje obyvatele městečka kdesi v poušti , Auto vypadá velice pěkně a i děsivě, pěkně kosí jednoho za druhým. Má to krásně temnou , ale zároveň i dobrodružnou atmosféru. Na horor je to akorát. Ps- piráti silnic jsou všude tady by ho nestačili bodovat. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmů hororů ze 70.let měla něco do sebe... I když děj byl v podstatě jednoduchý, avšak kamera, střih, hudba, herecké (ne)výkony, všechno v perfektním v souladu s náležitým puncem dramatičnosti... Inspirace jen o pár let starším Duelem (prvotinou pana Spielberga), zcela zjevná... Ale vem to čert...;-) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když jsem prokoukl, o čem to je, tak jsem si říkal: Na tomhle chtějí utáhnout celý film? A oni to, za pomocí nádherného prostředí, výborné scény na hřbitově, příjemného sedmdesátkového ducha (byť mi ta doba přijde docela nechutná, ale na venkově to evidentně nebylo tak do očí bijící), dokázali. Sice v závěru film trochu opustila logika, ale bylo to příjemné pokoukání. A to auto vypadalo hrozně fajn. 3,5* ()

Skalda 

všechny recenze uživatele

Filmů kde se zabíjí autem je jako šafránu tady se jedná o f ajn 30 let starý kousek, bohužel celkový dobrý dojem sráží "velké finále" ale jinak se na to moc pěkně kouká. Vzhled autíčka mi trochu připomínal to z HIGHWAYMEN, ale odpřísáhnout to nemůžu - jinak tyhle filmečky sou si podobný celkem rychlý start - ale do finále se jen tak dohrabou, abychom si řekli - a to je jako všecko ? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Jestli nebudeš zticha, vrazím ti ten krám do zadku a budeš prdět hudbu celý rok!" „To by bylo fantastický, prdět hudbu a celej rok. Uááá!" ,,Křus!" Kde se vzalo, tu se vzalo, s větrem se objevilo auto, co má spadeno na všechny! Tu sejme párek cyklistů, tamhle stopaře a tady hlupáka, co je přesvědčen, že ho zastřelí. A pokud si místní policie myslí, že ho zastaví, pak bude muset zaplatit vysokou daň. Svižný snímek s několika napínavými honičkami, kdy jedna z nejnapínavějších se odehraje během nácviku pochodu a stylově skončí na hřbitově. Jen si nejsem jistý, zda se dá jít na Ďábla s dynamitem... Verze dabovaná českou televizí má na konci bonbónek - titulky doprovází remix od Desireless Voyage Voyage z konce 80. let. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Autorem tajemného černého vozu je jeden z nejuznávanějších designérů aut pro filmy a televizi George Barris, který mimo jiné navrhl i originální Batmobil. (Koldyn)
  • Tajemný černý vůz, který ohrožuje obyvatele městečka, je upravený Lincoln Continental Mark III z roku 1971. (Koldyn)

Reklama

Reklama