Reklama

Reklama

Pozor, přijíždí samotný ďáběl a nemá slitování. Poklidný život malého městečka Santa Ynez v Utahu se mění okamžitě v peklo. Záhadné černé auto projíždí okolím a nemilosrdně vraždí nevinné lidi. Nikdo nebude ušetřen. Jediný, kdo dokáže zabránit brutálním vraždám, je místní kapitán policie Wade Parent (James Brolin). Oběti ovšem stále přibývají a zdá se, že nikdo toto ďábelské auto nezastaví. Podaří se lidem s pomocí kapitána zničit auto a porazit tak samotného vládce pekel? (reich)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

ondrach 

všechny recenze uživatele

Super film, bohužel scénáristé byli u psaní konečné části asi unavení, a proto je konec filmu nesmírně primitivní a nudný. Celou dobu jsem čekal, kdo že to auto řídí, měl jsem tip, že některý z policistů, když vědělo o všech hlášeních a vždy stihlo ujet. Auto mohlo být v pohodě řízeno vysílačkou (mohlo mít kamery) a to jsem si myslel celou dobu a doufal, že se na konci ukáže viník. Bohužel... Hodnocení 4,2 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemný nenáročný automobilový horor :-D Auta nepokládám za zrovna hrůzu nahánějící hororové záporáky, ale tohle se mi líbilo. Je to pěkně natočené, je to napínavé, blbé a naivní tak akorát v míře ... u mne spokojenost. Horror movie of the year ()

Reklama

Skalda 

všechny recenze uživatele

Filmů kde se zabíjí autem je jako šafránu tady se jedná o f ajn 30 let starý kousek, bohužel celkový dobrý dojem sráží "velké finále" ale jinak se na to moc pěkně kouká. Vzhled autíčka mi trochu připomínal to z HIGHWAYMEN, ale odpřísáhnout to nemůžu - jinak tyhle filmečky sou si podobný celkem rychlý start - ale do finále se jen tak dohrabou, abychom si řekli - a to je jako všecko ? ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

6/10 - Duel sem neviděl takže s ničim nesrovnávám, ale jistě vim, že to vražedný auto má neskutečný kouzlo. Některý scény sou výborný, některý trapný a některý sou kurevsky zábavný jako třeba ta se stopařem a jeho lesním rohem. Každopádně to má celkem slušnou béčkovou atmosféru a závěrečnou písničku, která tam sedí jako prdel na nočník... =) ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a zapamatovatelné je na tom jen to auto. Zbytek je nevýrazná rutina, snažící se přiživit na úspěchu Spielbergova DUELU. Za největší chybu považuji to, že onen - všeho všudy obyčejný - vůz tu představuje ohrožení pro celé jedno město. Kdyby to byl nějaký ozbrojený pancéřák nebo tank, tak bych to bral, ale takhle vyznívá trochu uhozeně, že několik desítek lidí si není schopno poradit s jedním autem. A hlavně kvůli tomu film postrádá jakékoliv emoce, které zmíněnému DUELU nechybí právě proto, že terorizován je jednotlivec a ne početná skupina lidí, z níž nikdo nijak nevyčnívá a divákovi je tudíž úplně jedno, co se komu přihodí. 40 - 50 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Tajemný černý vůz, který ohrožuje obyvatele městečka, je upravený Lincoln Continental Mark III z roku 1971. (Koldyn)
  • Pro potřeby natáčení byla vytvořena celkem čtyři vozidla. Nejméně jedno bylo zničeno, osud ostatních je neznámý. (Stejšn)

Reklama

Reklama