Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

castor 

všechny recenze uživatele

Když si vedle sebe postavím pokračování Sám doma: Ztracen v New Yorku a tohle, tak mám v Kevinu McCallisterovi jasného vítěze.. Culkinova kariéra výrazně bledla, škoda, že si na jeho jméně chtěl někdo pořádně nahrabat!! Ta horší stránka chamtivosti Hollywoodu se tu projevila v plné síle.. a bez vtipu a citu na jakýkoliv slibný moment, který by si chtěl divák zopakovat!! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka od dětství. Nemá to s vánočním Sám doma vůbec nic společného, maximálně hlavního dětského herce. Ale i tak to funguje skvěle, na film se vždycky ráda podívám, bavil mě v dětství a stejně tak mě bavil i dnes. Ano, místy je to strašná blbost, efekty nic moc, ale jako oddechovka to funguje. ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

O něco horší Sám doma- hlavní představitel je sice stejně dobrý, se scénářem a režií je to ovšem horší- je bolestně vidět, že to, co z tohoto tématu udělal Columbus, je nenapodobitelné od nikoho jiného... Nicméně kdybych zůstala Sama doma a byla bohatá (a neměla co na práci), nevadilo by mi se na to podívat... Zkrátka průměrný, hezký film... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se jestli dát 2 nebo 3 hvězdy. Nakonec dávám hvězdy 3, když se nebudu ohlížet na to, žeby to mělo něco společného se sérií Sám Doma 1 a 2, které jsou pro mě až kultovní :) Když tohle opomenu, je to celkem normální film, nic zázračného, ale vždy když přepínám kanál a vidím tento film, nechám to tam :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Když je Rich (Macaulay Culkin) ve 24. minutě ve škole přistižen, jak faxem posílá obrázek spolužákovi, tak hned v dalším záběru rychle schovává důkazní papír z faxu pod stůl. Ale v dalším záběru leží papír opět na faxu. (Amper01)
  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama