Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Macaulay Culkin, zábava, příběh, prostředí, postavy -vždycky mi bylo líto, že to nemá pokračování, vždycky jsem si myslel, že to je pokračování Sám doma 1,2, ale už tehdy mi to přišlo dost rozdílné a říkal jsem si, kde má zbytek rodiny/// Říkali jsme tomu Richie Rich nebo taky Sám doma 3. Tehdy mě to velice bavilo a tento film jsem si užíval.. No a dnes? Dnes jsem se bavil stejně dobře, jen to bylo občas moc dětinské, občas málo drsné, a hlavně "moderní technika" dnes působí směšně, ale zábava je to pořád. A už se těším až se na to za pár let podívám znova./// Celkem 72%/// ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film už len sťažka siaha na predchádzajúce a vlastne týmto končí éra Macaulaya Culkina a to je aj škoda. Užil si však pocit byť bohatým, čo sa mu vo svete aj pekne darí. Film bol zábavný a páčili sa mi všetky tie veci, ktoré Richie mal, ale už to nebolo to Sám doma, ktoré všetci milujú. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

od ságy Sám doma (mám na mysli první dva díly, to ostatní už pro mě není Sám doma) je znatelný pokles, ale Culkin už jako dítě měl velké charisma a hrát uměl. Díky čemuž tento film také dosahuje hodnocení 3*.... Vtipné scény a hlášky se zde objeví, ale někdy to postřádá šmrnc. V celku vzato je to hezká rodinná komedie na kterou se dá jednou za rok kouknout, když na to přijde chuť ;) 55%. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tom sere vlastně to, že nějaký idiot tomu dal naprosto nesmyslný český název. To to tehdy tolik neřešili? Nebo jak mu to prošlo? To fandu předešlých těch dvou jiných filmů naštve asi nejvíc. Jinak to tak do 2/3 není úplně špatné a člověk se párkrát zasměje. Bohužel v závěru se to opravdu předvádí, co se týče nelogičnosti i přehnaným chováním některých postav. A já vím, že od tohoto se neočekávají kdo ví jaké překvapivé zvraty, ale tohle je blbé pouštět i dětem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama