Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Silas a Jamal (Method Man a Redman), jsou dva týpci, jejichž jedinou zálibou je dlouhej čoud, a pokud náhodou neprohání někde kočenky, tak hledají co a jak by se dalo vyhulit. Shodou okolností Silasovi umře kámoš Ivory, a jeho nenapadne nic jiného, než z jeho popelu vypěstovat novej druh travky, po jejímž vyhulení se duch Ivoryho zjeví tomu, kdo jej vykouřil. A jako duch má nadpřirozený schopnosti, což pomůže Silasovi a Jamalovi udělat přijímačky na samotný Harvard. A jestli Harvard přežije tyto dva týpky, tak pak už asi všechno ... Tak nevím, asi jsem nebyl dostatečně zhulenej, abych tenhle film pochopil. Jasně, oproti okolním teenagerovským komediím má trochu jiný nádech, a místo tradičního problému kdo s kým tady pánové řeší spíš otázku kdo co. Obsazení dvou hiphoperů do hlavních rolí víceméně napovídá, k čemu celý film směřuje, takže se žádný překvápko nekoná. Co víc napsat - asi nic, to se musí vidět (a nebo možná radši nevidět)... ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Americkíé Hulendo. Kdo nehulí, není "in". Přesně takhle a ne jinak se dá definovat tenhle film. Proti hulení nic nemám (Samotáři jsou skvělí), ale tohle je neskutečná kravina, která nedává naprosto žádný smysl a absolutně na sebe nenavazuje. Je pravda, že je zde pár vtípků, které jsou dobré (ukradnuté kolo rádobypolicisty), které jsou ale přebíjeny neskutečně trapnými a nechutnými vtipy (neváhám zařadit vykopávání mrtvoly mezi nejhnusnější věci ve filmu). ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší vykouřenej film který jsem ve svym životě viděl, byly i doby kdy jsme to dávali každej den večer před usnutím jako povinnou vysmávačku všemu a všem. Neskutečné odlehčování reality - Kdybych byl černej nestalo by se mi to - Se vší úctou pane, vykuřte mi vocas!! - Naprosto šílené situace s naprosto obrovskými špeky :o) A scéna na gauči kdy kouřej a povídaj a kouřej a povídaj a kouřej a padaj, tak tu jsem zažil taky :D A komu to vadí, ať si zadek hladí a ukájí se tím, že přece se nebude odtrhávat od reality jen proto, aby si mohl v rakvi říct: Jo ku*va, tak jsem ten život prožil bez všeho toho hnusu po kterym se motá paměť a mizí slovní zásoba abych tu teď mohl ležet a nechat se žrát červama - jupííííí!!!! Ale já si řeknu: a prožil jsem to s těma občasnejma hnusama nestydim se za to že tu teď hulim s červama - jupííííí!!!! :o) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Negři, ganja a rap... Jo, z toho jde udělat slušná komedie, i když jste kultu zeleného listu, na němž je film založený hlavně, vůbec nijak nepropadli (jako já). Černošky, rap, neúcta k nepřirozeným autoritám a sem tam povedený vtípek (nikdajc, blbec už furt, pasák) na slušnou zábavu postačí. Hector Elizondo je skvělý. Nehulím a umím taky – třeba vynést smetí :-). Cypress Hill vládnou... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)

Reklama

Reklama