Príbeh dvoch tínedžerov, ktorí sú, cez víkend, hosťami na Floridskom večierku. Ich jediné záujmy sú samozrejme dievčatá, ale je toho na nich pripraveného viac. (sliver)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $331,816║Tržby Celosvetovo $-║(1.2.2010)
mandes
rozpočet : ? tržby americke : $331,816(21.12.2006)
BadoXXII
Baby pekné a celý film som bol presvedčený, že to na tie 3* má, ale finálna trápna naháňačka to pochovala.(18.4.2009)
Cappuccino
80-tkový predchodca teenage komédií, v hlavnej roly s mladým Deppom. Ľahká letná zábavka, ktorá do vás napumpuje poriadnu dávku "summer nálady". Navyše dievčatá mali ten správny šmrnc, vrátane Leslie Easterbrook, po ktorej kedysi vďaka Policajnej akadémii túžilo nejedno chlapčenské oko.(26.4.2011)
Jordan
mladý vyčesaný Depp alebo tiež "vivat 80. roky"; nenáročná, na nič sa nehrajúca a úprimná, poctivá ľahká prázdninová crazy komédia, ktorá bola mojím tohtoprázdninovým prekvapením a dokázala mi dokonala zdvihnúť náladu - nahlas som sa smial! skrytý klenot 80. rokov, kedy sa crazy komédie ešte vedeli točiť slušne a zábavne(27.7.2008)
Maemi
Nejsem na podobný typ filmů, kde jde jen o to, dostat nějakou ženu do postele. Avšak ač tento film nepojednává o ničem jiném, je jiný než většina takových filmů a v určitém rozpoložení se na něj dá dívat. Ale to nic nemění na faktu, že dnes Johnny Depp účinkuje v mnohem lepších filmech.(3.5.2008)
maverick10
No tak podivejte se na nej dvaadvacetileta budouci hvezda se tu prohani coby pubertalni mladik na dovolene se svym kamaradem. Tak tenhle film jsem videl asi tak 58krat. Divali jsme se na nej s bratrancem porad dokola, to nam bylo asi 8let. No a porad ma ten film cosi do sebe. V dnesni dobe prcicek a jinejch teen hovadin by urcite neobstal, ale tenkrat to bylo neco.Dva mladici co si chteji na dovolene uzit, avsak stiha je jedna blazniva pohroma za druhou. O zabavu tady nouze neni a o tu tady jde v prvni rade.(2.3.2006)
3n3my
Prečo nie, mne sa to páčilo. A na rozdiel od maverick10 si myslím, že by to kľudne obstálo aj v porovnaní s prcičkami - od časti 4 a vyššie určite. Tento humor a scénky mi totiž prídu viac prirodzené a nezachádzajú do fekálností a toho, ktorá silikónová slečna viac ukáže, ako je tomu v už spomínaných prcičkách.(26.7.2008)
Terva
Chtěli si užít a našli to pravé místo. Scénář : Ken Segall. Kamera : Adam Greenberg. Hudba : Norman Titcomb.(18.5.2011)
wer4
crazy cool úlet, ktorý som si zapla k obedu výhradne kvôli Johnnymu .. bola som pobavená, ale nie až natoľko ako ostatná časť - prevažne mužského - publika :))(27.7.2008)
prasacimor
Johny Depp diktuje od prvej roly, čo sa naneštastie nedá povedať o jeho wingmanovy, ktorý sa občas škeril tak teplo, až mi bolo tie kočky, ktoré maju predstierať, že ich takto balí, ľúto. No za tú absolutne absurdnú bláznivosť, hlavne ku koncu, si to tri hviezdičky zaslúži. Scenárista bol buď blázon alebo génius.(6.7.2011)
NoFiction
odpad!Tak to se opravdu Johnymu nepovedlo, ale bohužel každý musí nějak začít.(11.11.2008)
blackJag
Letní, lechtivá (něco málo těch koziček) komedie se synopsí hravého pornofilmu. Pro fanynky Johnnyho Deppa neznamená tento jednoduchý snímek pouhý pohled do začátků jeho strmé kariéry, ale i kukandu na jeho nahé pozadí (nebo “kromaňonské“ obočí), pro fandy POLICEJNÍ AKADEMIE zase nabízí siluetu Leslie Easterbrookové v průsvitném župánku. Ovšem pro fanatické vyznavače stylu 80. let (jsou-li tací) může film posloužit jako dokonalý fetiš v podobě celé přehlídky specificky pudlovitých účesů. II Scénář: Gordon Mitchell. 60%(24.6.2011)
chalp
Fakt to nebolo porno?(18.4.2009)
Giggs
Celkom dobra zabava ( a tiež zadky) na nudne, upršane letne dni.(27.7.2008)
ivonca
Samozrejme, že som si to pustila len kvôli Johnnymu Deppovi, nepopieram :) Dokonca som to pozrela so španielskymi titulkami žltej farby, ktoré nešli odstrániť, a za normálnych okolností by ma nesktočne iritovali, ale viete čo, neľutujem ani trošku a v momente by som si Private resort pustila ešte raz. Ide o veľmi veľmi ľahkú a prihlúplu komédiu, kde sa dejú len samé absurdity, a napriek tomu som sa rehotala nespočetne veľa krát. Ten film mi proste prekvapivo úplne sadol do mojej momentálnej nálady ;)(8.3.2009)
SharpChick
Po shlédnutí snímku se přestávám divit, že na Slovensku dokázali tento film počastovat tak "oduševnělým" názvem - Slnko, baby, Florida! Snímek nenabízí nic jiného (snad s výjimkou Deppova odhaleného pozadí), než nám tento slovenský překlad deklaruje. Zkrátka je to průměrná letní teenage komedie plná rádoby vtipných nedorozumění a mladičkého Johnnyho Deppa.. Hodnocení - SNESITELNÉ 45%(31.8.2008)
Charlie.Harper
Tak táto komédia ma dostala zo zvislej polohy do vodorovnej. Odkedy tí dvaja bombardéri vliezli do izby tej blondínky som sa ledva vládal posadiť. Možno to v skutočnosti nebolo až tak na úrovni, ale svoj účel ako komédia to splnilo. A až na konci filmu som si uvedomil že ten holotrt čo tam behal hore dole ako jojo je Johnny Depp. Nuž aj takto sa robí kariéra.(9.1.2010)