Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o jednu z najslabších animácií aké som kedy v celovečernom animáku videl. Príbeh obsahuje toľko nelogických "detailov", že jeden nechápe či tvorcovia boli na LSD, alebo naopak práve ho vysadili (za všetky spomeniem ten najvýraznejší - aj býky majú vemená). No aj napriek tomu celému som sa dokázal zabaviť tak na 50 percent. Keby som to hodnotil v čase keď sa jednalo o novinku dal by som aj trojku, ale........... ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý šablonovitý příběh, který vás ničím nepřekvapí. Místy vydařená animace, i když zejména krávy vypadají uměle, takže si chvílemi připadáte jako v Toy Story. Ovšem pouze animačně, scénář Barnyard je totiž o dvě třídy níže. Vtipu je opravdu málo i když snaha být vtipný jde vidět na každém rohu. Prostě animák druhé kategorie řadící se vedle kousků jako Divočina, Karcoolka či Strašpytlík. ()

Reklama

Karel69 

všechny recenze uživatele

Jak už tu psal Shit, nechápu proč měli všichni býci vemena, to že se hlavní záporňák jmenuje Ríša, je spíš než cokoli jinýho nedostatek překladu, originál sem sice neviděl, ale tipoval bych, že se bude jmenovat Dick a to už nezní jako jméno módního návrháře. Každopádně je to chvilkama docela vtipný, hodně mě dostával ten flegmatickej kůň, kterej se tam občas vytasil s nějakou dobrou hláškou nebo tvrdym kopytem. Co se mně značně nelíbilo byla animace, ten kdo tohle kreslil musel bejt pořádnej patlal. No ale dalo se na to koukat, takových 50% a jelikož mám dnes dobrou náladu zaokrohluju nahoru na tři hvězdičky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už nikdy nepudu na louku !! Už nikdy nepudu na louku a budu hodnej na kravičky !!" ;) Pravděpodobně ten vůbec nejhorší animák, který jsem vůbec kdy viděl, pro něhož by symbolické označení kravina ještě platilo za velmi eufemistické hodnocení a vlastně i nepatřičnou urážku všech krav.. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám na to povedať. Pri sledovaní "Barnyard" som cítil ako prichádzam o mozgové bunky a ako stupidita celého filmu zabíja akúkoľvek inteligenciu. Je tu tak veľké množstvo nezmyslov, že neviem ani kde mám začať. Možno by som mohol tým, že naši hlavní hrdinovia sú mužské verzie kravy. A zámerne to hovorím takto, lebo ich nemôžem nazvať býkmi. Tí totiž nemajú vemená. Okrem toho tie hnusné, hnusné animácie, na ktoré som sa nezvládal dívať. Dialógy sú úplne mimo, postavy sú otravné a dokopy film nie je podľa mňa určtený pre nikoho. Pretože je to stupídne na takom leveli, že pri sledovaní musíme všetci ohlúpnuť minimálne o 20 rokov. Toľko nezmyslov pokope v jednom filme som asi nikdy v živote nevidel a keby som mal decká 7+ tak im toto nepustím nikdy. Nie je nič, čo by som tu vyzdvihol. Proste totálny animovaný debakel. Hodnotenie: F ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno