Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1991 seržant námořní pěchoty Tommy Santoro (James Marsden – X-men) věřil, že s vazbami své rodiny na organizovaný zločin už nemá nic společného. Z paměti vytěsnil i vzpomínky na svého zavražděného otce. Ale jedna nešťastná událost a návštěva FBI ho posílají zpět domů do jižní Philadelphie, aby tam čelil nejtěžší zkoušce svého života. Kdysi si přísahal, že se nikdy v životě nebude chovat jako jeho bratr Vincent (Brad Renfro) a bratranec Joey (Giovanni Ribisi-Zachraňte vojína Ryana). Ale teď - s jedinou možností jak zachránit svou rodinu - přijíždí domů… aby se stal ještě horším. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

ladko 

všechny recenze uživatele

Na začiatok musím povedať, že veľa mafiánskych filmov som nevidel, preto je možno moje hodnotenie zdanlivo vysoké. Ale myslím si, že tento film si ho zaslúži. Príbeh má spád a veľmi ma prekvapili herci, na čele s vynikajúcim Ribisim a zabite ma, ale mne sa tam hodila aj Piper Perabo. Jediné čo by sa možno dalo vytknúť, je istá predvídateľnosť, ale mne to až tak nevadilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já to vnímal tak trochu jak pokus o navázání na starou mafiánskou školu takovým způsobem, aby to bylo bližší i dnešní generaci. Proto se scénáristé nijak zvlášť nebabrali s invencí, ale dali dohromady pár klasických motivů a šikovně je spletli dohromady. Vznikl tak malý film, s druhosledovým obsazením, který fanoušky klasiky sice nenadchne, ale určitě neurazí. 60% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je jeden z veľmi pekných kúskov o novodobej mafii. Naviac je dosť hviezdne obsadený, od hlavných až po vedľajšie role. I keď koniec ma celkom prekvapil. Najviac sa mi tu páčil Giovanni Ribisi, pretože je to skôr komik, ale tu zahral skvelého mafiána. Giovanni Ribisi ma utvrdzuje v tom, že je geniálny herec, ktorý ma svojím hereckým talentom neustále prekvapuje. Príbeh síce neponúka nič moc nového, proste klasika mafiánčina a filmu prospievajú hlavne herecké výkony ostatných hercov. Doporučujem všetkým milovníkom mafie. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný, ničím výnimočný, ale zato poctivý snímok. Slušný prírastok do rodiny mafiánskych filmov, kde majú u mňa svoje plusy najmä herci, scenár je síce poskladaný z pár osvedčených filmových šlágrov, no pomerne slušne zhutnený. A ku koncu dokonca nezaškodilo ani kúsok slušne zvládnutej akcie. 70%. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Giovanni Ribisi má presne ten ksicht, ktorý sa hodí na takúto úlohu. Sadlo mu to, bol ako ryba vo vode. James Marsden je dobrý herec, aj keď možno podľa niektorých nie najlepší, ale je to sympaťák a navyše je to fakt pekný chlap. Val Kilmer bol tak zamaskovaný, že som si ho ani nevšimla. Slušná mafiánska dráma, treba vidieť. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama