Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Genius přes praní špinavých peněz Antony Zimmer má v patách policii z celého světa. Nikdo sice netuší, jak vypadá, ale policajt Arkeman má velkou výhodu před ostatními – ví, že Zimmer bude riskovat všechno jen aby se mohl znovu setkat s Chiare. Aby Chiara zmátla policii, namátkou si vybere Francise a chová se jakoby šlo o Zimmera. Francis tak zažívá svou noční můru, kdy po něm jdou snad úplně všichni. Co však Chiara ani Francis netuší, že jsou pouze figurky šachové partie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Damielka 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tušila, z koho se nakonec vyklube Anthony, ale nevadilo mi to. Naopak se mi hodně líbilo, jakou hru spolu Sophie Marceau a Yvan Attal rozehráli, jak to mezi nimi postupně víc a víc jiskřilo a jak se z neškodně vyhlížejícího ňoumy Francise stal nebezpečně sexy a odhodlanej chlap, co má všechno a všechny na háku. Je to pěkná, francouzská krimi pohádka a když v tom nebudete hledat víc, nudit se určitě nebudete. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Anthony Zimmer měl u mě dlouhou dobu náběh na 4*. Byla to slušná kriminálka, ne výborná, ale slušná - nic geniálního, komplikovaného, ale dobře koukatelná. Se zpracováním, hudbou (místy mi připomínala Bourna) i herci jsem byl spokojen. Ale pak přišel závěr. SPOILER: A s koncem filmu jsem měl dojem, že si režisér myslí, že divák v průběhu filmu zapomíná, co se událo před tím, jinak si to nedokážu vysvětlit. Odpustil bych mu, že nám ukáže, kdo je kdo a bude mít pocit, jak nás ohromě překvapil, budiž. Ale jednoduše řečeno - po odhalení Anthonyho identity jsem nevěřil, že to co jsem do té doby viděl, se mohlo stát, tak jak jsem to viděl. Je to slabších 70%, závěr mě zklamal. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Další eNHáčko jak vyšité. Totiž Nepravděpodobný Hrdina, čili člověk, který se náhodou dostane do situace, se kterou nepočítal, a chová se naprosto jinak, než by divák se selským rozumem čekal. Sophie už od Večírku daleko a pomaličku stárnoucí, ale pořád ještě vzrušující (režisér po ní nahotu nechtěl). Lokality perfektní, od leteckých nájezdů kamery na řítící se TGV až po panoramatický výhled ze Zimmerovy vily. Hvězdičkově u mě dvakrát lepší než remakovaný Cizinec, na kterého jsem si mimochodem napsal recenzi v kultu a po právu to film schytal. Viděno v prvním dabingu pod taktovkou Filipa Jančíka (ucházející). ()

meave 

všechny recenze uživatele

Ak ste milovníkom dramatických thrillerov či krvavých akcií, tak sa na to kľudne vykašlite. Toto je taká príma pohodová /preemotivovanosťou až takmer ženská/ kriminálka a pátraní po známom neznámom Anthonym s nežným srdcom a geniálnym mozgom, pričom polícia sa spolieha na srdce a mafia pasie po mozgu..najradšej po rozprsknutom. K tomu pekná príroda, hudba i herci ... príjemné. ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Ve Francii se prý ročně natočí 300 filmů, jak jsem kdesi četl. Z tohoto množství je nám dovoleno ochutnat pouze drobky. A tento drobek rozhodně stál za to. Velmi příjemný, pohodový film s přesně dávkovaným napětím a nezbytnou špetkou tajemství doplněný výbornou hudbou. Já jsem pointu neprokoukl a tak jsem si ji mohl na závěr naplno užít, takže o to víc jsem spokojenější oproti bystřejším divákům. A navíc tu hraje Sophie... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Okrem viacerých miest po celom Francúzsku prebiehalo natáčanie aj na Baleárskych ostrovoch, konkrétne na Ibize. (MikaelSVK)

Související novinky

The Tourist – prokletý projekt?

The Tourist – prokletý projekt?

06.11.2009

Snad ještě nikdy jsme v novinkách na tomhle webu nepsali o filmu, který by se dočkal tolika rošád na hereckých postech a režisérské židli. The Tourist je remake francouzského špionážního thrilleru… (více)

Všichni chtějí Angelinu Jolie

Všichni chtějí Angelinu Jolie

22.10.2009

Aby ne. Přesvědčila kopáním do zadku v akčním Wanted i slzením v dramatu Výměna. V létě ji uvidíme v akčním špionážním thrilleru Phillipa Noyce Salt. Agentku (akorát ne CIA, ale Interpolu) si zahraje… (více)

Cruise versus Washington

Cruise versus Washington

12.02.2009

Ode dneška můžete i v našich kinech posoudit, jestli uvěříte Tomu Cruiseovi převtělení se do nacistického důstojníka, a asi to nebude jeho poslední „zahraniční“ role. Právě totiž rokuje o roli v… (více)

Cruisův napínavý výlet

Cruisův napínavý výlet

05.11.2008

Tom Cruise v Tropické bouři předvedl, že dokáže vládnout i filmu, ve kterém účinkuje dohromady tak 7 minut. Ale potřeboval by opravdový hit. Nejlíp hned! Nový trailer k Valkyrie vypadá báječně, ale… (více)

Reklama

Reklama