Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednává o životě slavného rapera Tupaca Amaru Shakura, který se i přes těžké rány osudu stal doslova rapovou legendou a zanechal po sobě obrovský odkaz, který i v současnosti stále rezonuje a hýbe dnešním světem. Film tak zachycuje Tupacovo dětství, dále jeho rychlý úspěch a rivalitu v hudebním průmyslu a v neposlední řadě i jeho tragickou smrt. Ale především je to příběh muže a básníka, který chtěl žít jako anděl i navzdory tomu, že jeho život byl obestřen mnoha démony. (Makaveli92)

(více)

Diskuze

freewaycz1

freewaycz1 (hodnocení, recenze)

podle me neni dobry srovnavat tento film se straight outta compton, akorat si ten film zprotivite. Kazdopadne hura! Hned se na to jdu podivat!

ErikM

ErikM (hodnocení, recenze)

West

Suhlasim až na to že tento film mal väcsi budget ako napriklad Straight outta compton takže nechápem ako to mohlo takto dopadnuť. No mne sa už od začiatku nepáčil ten režisér :/

West

West (hodnocení, recenze)

Okay.. Jak jsem tohle dopsal tak jsem se podíval na net a dnes to vyšlo.. Takže ohodnotím až to zkouknu.. 

West

West (hodnocení, recenze)

Na fb jsem záhledl lidi komentovat tenhle film před 2měsíci, ale do ted je naprostý ticho. Ani není jistý jestli to v kině někdo viděl. Je to možný,.. ale tenhle film si v počátcích, měla pohlídat Afeni Shakur, což byla jeho matka., dokud minulý rok nezemřela , a s tím to přišlo o šanci nejvíce přiblížit realitě, ale i kvalitnímu podání. Pokud Pac nedostane film velkoprodukce, jako měl např. Straight outta compton, nemá to cenu.. To co si on prožil za celý život ,nemá naprosto žádné obdoby. a rozhodně to nejde smrsknout na hodinu a půl. Celé je to hodně komplexní a není jednoduché ho zahrát, ani napsat scénář, který by se vešel do jednoho krátkého filmu.  A pokud se toho neujme někdo schopnej, tak to žádnej fanoušek nikdy nepřijme..

na příspěvěk reagoval ErikM

venca

venca (hodnocení, recenze)

tak když to je v Americe tak by to mohl nekdo v tom kyně natočit  a pak nekdo dat k tomu česky titulky a hodit na net

ErikM

ErikM (hodnocení, recenze)

Tak ale straight outta compton ohlasili v cz/sk po tom velkom uspechu v usa a skvelom hodnoteni filmu asi tak o mesiac neskor tu to nevidim moc nadejne :)

petrsponar

petrsponar (hodnocení, recenze)

freewaycz1

si myslim že když to zatim není ohlášený aby to nevyšlo až na blu-ray a dvd..ale já ten film musim vidět..kurva 2Pac..neodradilo mě ani celkem slabé hodnocení na IMD

na příspěvěk reagoval freewaycz1

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Film by měl vyjít v kinech 16.6.2017

Ale jelikož jsem to viděl na nemecky strance tak fakt nevim v jakych jestli DE a nebo Americkych :D 

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama