Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (367)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Slabé a předvídatelné. Navíc byla velká chyba rozdělit film do 3 částí z nichž je dobrá jen jednička a dvojka je naprosto zbytečná. Ale abych se zaměřil na tento díl. K hlavním hrdinům již nemám žádný vztah a působí na mě nesympaticky. Také často reagují naprosto nepochopitelně a nelogicky na ty nejrůznější podněty. Proto mi i přišla dosti komická ona velice dramatická scéna ke konci, kdy jeden z nejlepších kamarádů hlavního hrdiny umírá a všichni jsou velice smutní. Myslim si, že filmem Labyrint: útěk měli film ukončit, jelikož tohle sráží i jeho kvalitu. 25% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Z odlehčené a brakové literatury jenž nám dala filmové série jako Hunger Games, Divergence nebo fujtalbl Twiligiht je pro mě jednoznačně Labyrint absolutní vítěz a to hlavně díky fantastickému Wesu Ballovi. Tenhle cápek dokázal z průměrných knih a s mizerným rozpočtem doslova zázraky. Jednička nás tenkrát doma strašně překvapila a dvojku už sme si v kině ujít nenechali a ta byla taky podle mě jednoznačně nejzábavnější. Né že by trojka nebyla, ale nevím jestli jí uškodila delší pauza po nehodě O'Briena, nebo sme za ty dva roky zase o něco starší a už s náma pubertální city tak neházej, nevím. V akci problém není, ta je monumentální a vizuální prostředí zničeného světa je jedna báseň. Ale veškeré emoce šli absolutně kolem mě, ani jedna rádoby dojemná scéna se mnou nehnula a Mrtváků je málo hanba mluvit. Pořád to je ale velice nadprůměrný akční výplach, který neudělal svým předchůdcům ostudu, jen mám první dva díly mnohem raději a bavily mne mnohem více, i tak ale pořád slušná práce a já se upřímně těším na nový projekt Wese Balla a pořád je jeho série nad ostatními, možná nevyčnívá finančním ziskem, ale filmovou hodnotou je spláchne všechny.70%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Po tých takmer troch rokoch by sa tu hodil na úvod pridať nejaký krátky sumár o tom, čo sa stalo v minulých dieloch, niečo v štýle videli ste... Vzhľadom na to, že nosný príbeh je upatlaný ako dvojročné decko od čokolády a málo záživný po všetkých stránkach, tak si tie súvislosti človek nemá šancu pamätať. Tie sa zabudnú nie do troch rokov ale do troch dní od projekcie. Záverečná časť začína hneď veľkou zúrivou akciou, ale keďže som si už nepamätal čo?, kde? a ako?, tak sa mi pred očami mihali iba pekné obrázky bez nejakého zmyslu. Pokračovalo to veľmi jednoduchou story, ktorá ma dokázala trochu zaujať jedine, keď sa na scéne zjavil malíček (Aidan Gillen). Skrátka tento svet, kde deti sú tí najlepší a dospelí zlí a fuj fuj už vážne nie je pre mňa. Našťastie to už skončilo. Podpriemer. 40/100 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Původně komorní postapo se ve finále trilogie definitivně přeměnilo v regulérní akční sci-fi nářez. Ball odvedl kus kvalitní práce a k dokonalosti to nedotáhl jen kvůli intelektuálním mantinelům předlohy, která cílí hlavně na mladistvé. Sice už to není sausage party, ale i tak mohly dát Scodelario s Emmanuel větší prostor. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

[kino] + [digital HD] Released na Amazon Video už 10. dubna, necelý tři měsíce po premiéře v kině. Za patnáct babek naprostá povinnost mít v digitální knihovně, protože beze srandy se jedná o řemeslně nejlepší akční film prvního trimestru 2018. A to navzdory všem klišé a logickým lapsům. Wes Ball má kuva budoucnost. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 15 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama