Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na první pohled příšerné, na ten druhý o nic lepší ale na třetí překvapivě povedená komedie ze života zhýčkané američanky, která se napraví až při povinné návštěvě internátní školy v Anglii. Standardně vyprávěný příběh, bez jakékoliv inovace či překvapivě ale přesto koukatelné a neškodné, skoro až zábavné. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Námět je velmi neoriginální, skoro až primitivní. My fair lady přeměna s jasným koncem. Takže proč tak pozizivní ohodnocení. Důvodů je několik. V hlavní roli vidíme Emmu Roberts, která předvádí velmi dobrý výkon, který v teen komediích rozhodně není standartem. Je vidět, že se asi učila od Julči. Mnohem důležitější ale je, že tenhle film je netypicky vkusný, co do humoru. Není vulgární, není agresivní a nepůsobí ani moc hloupě. Děj odsejpá a nemá skoro žádné nudné pasáže. Kdyby všechny klišé dopadaly takhle, nemusel by se Kundera tolik trápit. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

St. Trinian's pro mladší publikum. To asi popisuje všechno. U Divošky můžete zapomenout na sexy Gemmu Arterton v korzetu, sprosťárny a sexuální narážky. Tady na vás čeká roztomilá Emma Roberts, vtipy o prdění a největší drsňák je ten, co řekne ,,Kašlu na to" nebo ,, Nakašlete si". Výhodou je samozřejmě to, že to je pro celou rodinu. Průměrný film na sobotní dopoledně, víc po tom nechtějte ;-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr. Zdejší hodnocení mi totálně vyrazilo dech! 62 %? Za co, proboha? Znám řadu lepších komedií, i pro teenagery. Jinak příběh - jedna velká a souvislá rovina. Bez problému odhadnete, co se stane v příštích 5 minutách. Obsazení taky není nic moc (pokud nepočítám dvě jména, ke kterým se dostanu na konci mého komentáře). K tomuhle napsat scénář muselo dát fakt práci a já si vážím toho člověka, který těch 10 minut obětoval. Takže sečteno podtrženo: 1 * je za Natashu Richardon, která je tam jediná sympatická postava, (škoda, že se s námi rozloučila v takovém braku), 1/2 * je za jeblého, (to se jinak fakt nedá říct), kadeřníka Nicka Frosta a 1/2 * za to, že jsem už viděl i horší filmy. Nicméně zdejších 62 % je výsměch!!! P.S.: Pro srovnání komedie Super náhradník mě pobavila daleko více, ale má jen 59 %. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem si to vlastně pustil. Je to taková klasická americká blbost, kde se ze zlé a protivné holky stane nakonec úplná fajn holka. No. Ale i přesto, že takových filmů jsem viděl víc než dost, tak mě to docela i bavilo. Dokonce jsme se u toho i nasmál. Takže na konec to i kladně ohodnotím. Překvapilo mě to. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)
  • Keď Poppy (Emma Roberts) nájde svoju matku na fotografii lakrosového tímu, mená pod fotografiou sú mená rôznych členov filmového štábu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama