Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Karush 

všechny recenze uživatele

Asi veľa ľudí nesúhlasí teraz so mnou, 5* dať takémuto filmu?!!!Áno, každý film vo svojom druhu, žánre, treba hodnotiť a nie porovnávať s ostatnými. Nie je to ,konečne, žiadna teen traparina alebo romantický príbeh poliaty ružovočkou sladkou polevou.Tento film je milší, roztomilejší, pôvabnejší a uveriteľnejší... Príbeh nás zaženie späť do detských čias, tak že staré spomienky sa podarí dokonale oživiť. Znova môžeš prežiť čaro prvého vzájomného úsmevu, čaro osobnosti ako pubertiacke hormóny pracujú, alebo keď tvoja ruka sa ocitne v inej, a zasmiať sa nad detskými názormi a postrehmi. Možno spomienky na prvú lásku sú pre niektorých tými najtrvalejšími a najkrajšími spomienkami, aj preto je krásny a čarovný tento film: 1½ hodinu si môže divák vychutnávať zabudnutú chuť citov a prísť nato, že aké bolo voľakedy úprimnejšie s niekým žiť a možno čistejšie milovať a ľúbiť. Podobný film My Girl. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Povinný film pre všetky decká prežívajúce prvú lásku. Keď sa v spomienach vrátim späť do tejto doby, tá moja prvá stroskotala práve vďaka nedostatku sebavedomia alebo ako sa spomína vo filme kvôli nevypovedaným maličkostiam. Prvými dvoma minútami a zvratkovou scénou sa nedajte pomýliť, nie toto nie je pokračovanie filmu Ten chlapec je postrah. Je to realistická sonda do mysle 10 ročného chalana prežívajúceho svoju prvú lásku a prvé sklamanie. Nie, žiadny americký happyend sa tentokrát nekoná (i keď som si ho podvedome prial). A možno je to tak lepšie pretože takýto je skutočný život bez prikrášlení. Po scénaristickej stránke dobre odvedená práca tak trochu pripomínajúca britský film About a boy. 75% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dej jí pusu. - Nemůžu, je to hnusný." Premiérové splašení hormonů dvou desetiletých karatistů bylo daleko lepší, než jsem očekával. Jejich dospělá moudra mne zkrátka bavila, ale k plnému pochopení snímku jsem částečně hendikepován v tom, že vzpomínky na mou první lásku oživí snad jen koňská dávka Ginkgo biloby. Přesto je to po dlouhé film s dětskými hrdiny, který jsem bez známek znechucení dokoukal až do konce. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, co znám, kde hlavní roli maj děcka a nejsou to spratkové na zabití, ba naopak ten film utáhnou. Že je ten kluk budoucí Peeta Melkark z Hunger Games, to jsem poznal, ale byl jsem si omylem jistej, že ta holka je Karren Gillan. Nebyla a je škoda, že se od tý doby v ničem neobjevila. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri kvalite, akú dosiahol tento film je naozaj vyzdvihnúť prácu tvorcov, pretože chýbal len malý krôčik, aby skončil niekde v kategórii trápnych detských regálov. Pohľad na prvú lásku očami desaťročného chlapca. Ok, ale ako ho spraviť pozerateľný aj pre dospelých? Pozrite si ho a uvidíte. A pritom je to také naivné a hlúpučké až je to milé a pohodové. Len sa treba preniesť cez prvých pár minút a nechať sa viesť vtipnými detskými postrehmi a názormi na svet a hlavne na lásku. 80%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)
  • Mladší Rosemary, která s Gabem (Josh Hutcherson) ušpiní zeď a schová se pod stůl, si zahrála dcera režiséra. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama