Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Matty 

všechny recenze uživatele

Projížďka po bezpečných zákoutích New Yorku, kterému tvůrci vzdávají po vzoru Woodyho Allena hold romantickým příběhem. Sice příběhem bez nadsázky a intelektuálského humoru, zato s příjemně nasládlou chutí, vtipnými triky, poslouchatelným soundtrackem a nenásilným vybídnutím k nostalgické vzpomínce na naše vlastní první lásky. Jestliže přijmete na hlavu postavený fakt, že jedenáctiletý kluk má neustále potřebu komentovat své myšlenkové pochody, tahle miniaturizovaná verze Manhattanu by vám žaludeční problémy způsobit neměla. 75% ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Hlavou se mi v tento okamžik honí tisíce myšlenek, ale jen málo z nich je veselých. Po shlédnutí tohoto filmu jsem si totiž uvědomil, že jsem nikdy ve svém dlouhém životě nenašel svou první lásku - a to není dobře. Vím, že 99 % prvních lásek skončí, ale je na nich to nejkrásnější, co může člověka potkat - zůstanou trvale zapsány ve vašich myslích. Můj problém byl totiž v tom, že jsem vždy utekl. NIKDY to nedělejte, neboť potom budete utíkat celý život. Příjemý film, kterému lze vytknout pouze happy end mezi rodiči, který v reálu je tak 10 procentní. Hezky zahráno, uvěřitelný děj - proč né 4? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dej jí pusu. - Nemůžu, je to hnusný." Premiérové splašení hormonů dvou desetiletých karatistů bylo daleko lepší, než jsem očekával. Jejich dospělá moudra mne zkrátka bavila, ale k plnému pochopení snímku jsem částečně hendikepován v tom, že vzpomínky na mou první lásku oživí snad jen koňská dávka Ginkgo biloby. Přesto je to po dlouhé film s dětskými hrdiny, který jsem bez známek znechucení dokoukal až do konce. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Usměvavá a romantická komedie, která v sobě nese neuvěřitelnou pravdu o první lásce. Největší sranda na tom je, že spousta věcí z toho se honí lidem v hlavě i ve starším věku. (Jakto, že nemám co říct? A proč se na mě nedívá? Jsem tak ošklivej, nebo smrdím?) K tomu projížďky po New Yorku, malý hrdina který vás dokáže bez nadsázky pobavit i způsobit, aby vám ho bylo líto a celou dobu mu hrozně přejete, aby to vyšlo. Už jsem dva a půl týdne zamilovaný a je to bolest, kterou bych nepřál ani nejhorším nepřátelům. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, co znám, kde hlavní roli maj děcka a nejsou to spratkové na zabití, ba naopak ten film utáhnou. Že je ten kluk budoucí Peeta Melkark z Hunger Games, to jsem poznal, ale byl jsem si omylem jistej, že ta holka je Karren Gillan. Nebyla a je škoda, že se od tý doby v ničem neobjevila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)
  • První pusa Gaba a Rosemary byla i první životní pusa pro Joshe Hutchersona a Charlie Ray. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama