Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Perfektní, největší legrace co znám...vyjma seriálu Přátelé, dala bych obojí na stejný stupínek mojí srando-stupnice:)... inteligentní humor či jen srandovní obličeje. Improvizace je těžká disciplína, ale tito pánové to zvládají na výbornou s hvězdičkou. Kolikrát mi od smíchu tečou až slzy, doporučuji :) ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální televizní pořad, který hodně staví na schopnosti hlavních aktérů iprovizovat. Pro obyčejného diváka tu pak vznikají naprosto nepředstavitelné a neuvěřitelně vtipné kreace, které by leckdy ani nejlepší scénárista nenapsal. Naprosto nechápu, proč byl tento pořad ukončen. Ale na všem špatném je něco dobré - možná by Whose Line Is It Anyway? časem zevšedněl a ztratil by své kouzlo. Takhle se alespoň může těšit označení "legednární." ()

Reklama

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

Scorpionka 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezkonkurenční zábava, na kterou jsem si v posledních dnech vytvořila regulérní závislost. A jak se dá soudit z komentářů, zdaleka nejsem sama. Jeden z těch seriálů, na které se kouknete znovu a znovu a znovu. Vysoce kvalitní a hlavně společenská věc. Nejen že se na to můžete podívat s přáteli, ale můžete se i inspirovat hrami, které nejsou zase tolik obtížné a přinášejí báječné možnosti oživení nudnější párty. Prostě Whose line is it anyway the show where everything's made up and the points don't matter. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama