Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sympatická a příjemná komedie bez výrazného klišé a přehrávání. Mladí herci pod taktovkou staré ligy v podobě stále hezké Meg Ryan. Adam Brody je prostě vtipálek po všech stranách a Kristen Steward roste do krásy. Na hodinky jsem se podíval pouze jedno, a to asi deset minut před koncem s přáním, aby to bylo ještě delší. Spokojenost! ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsme byla zažraná celou dobu, co se bude dít mezi Meg a její rodinou. Jak se do jejich okolí připlete Adam. Byla jsem unešená, když se začálo něco dít, ale konec mě úplně zklamal. Čekala jsem úplně jiný závěr. Když jsem tedy po shlédnutí začala přemýšlet, určitě by se našlo několik aspektů jak líp udělat konec a né to odbít tak jak to nakonec odbyli. No musím tedy dát pouze za 3*.Je to veliká škoda. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla už někdy před lety, nedávno jsem koukala, že už jsem ho hodnotila, ale vůbec jsem si nepamatovala, o čem byl, stáhla jsem ho teda znova, před hodinou jsem ho dokoukala a už si ho zase skoro vůbec nevybavuju. Nudná vztahovka, v níž se všichni (Brody především) tváří, jak kdyby měli ten nejhorší život na světě. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník říci? Vztahy hlavních charakterů nebyly moc hezky navozený, věci se děly v neurčitym rytmu, postavy jednají přinejmenším zvláštně a i když se film snažil řešit poměrně závažný témata, jako nemoc a smrt, mě to nebralo. Scénář se vcelku nepoved, bych řek. Meg Ryan mám moc rád, ale v tomhle (asi) nízkorozpočtovym filmu se mi nelíbila. Ani Kirsten vlastně. Všichni herci tak nějak klouzali po povrchu a jako by se do postav nevžili. Netvrdím, že je to nějak zázračně špatnej film. Jen je zmatenej, neví co chce divákovi nadávkovat, jak to podat a bruslí si v průměrnosti. A vyzní kompletně do ztracena. 50% ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* hlavně za těch příjemně stravených 90min., je mi sympatické že si film nehraje na něco na co nemá, a k tomu aby byl příjemně koukatelný mu stačí výborné obsazení ( až překvapivě krásná Meg Ryan a samozřejmě Kristen Stewart, a ktomu pohodový Adam Brody) a živé dialogy doplněné životním příběhem. Nic víc nic mín...70% ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama