Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

charlosina 

všechny recenze uživatele

Film, který se toho tolik snaží říct, ale vyznívá do prázdna... Pro mě velké zklamání. Očekávala jsem něco jiného, než "jen" těžkopádné dialogy a skřípající sentiment. Tvůrci nabídli příliš málo (a navíc plytkých) indicií k tomu, abych se mohla ponořit do děje či s některou z postav (byť jen na okamžik) soucítit. Škoda. Kristen Stewart mě na to nalákala, ale John Kasdan zklamal. ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* hlavně za těch příjemně stravených 90min., je mi sympatické že si film nehraje na něco na co nemá, a k tomu aby byl příjemně koukatelný mu stačí výborné obsazení ( až překvapivě krásná Meg Ryan a samozřejmě Kristen Stewart, a ktomu pohodový Adam Brody) a živé dialogy doplněné životním příběhem. Nic víc nic mín...70% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa, že tento snímok má ako žánrové zaradenie uvedenú komédiu, pretože to komédia nebola ani náhodou. Skôr len romantická dráma, ktorá však nešla moc do hĺbky a dosť často aj nudila. Ponúkla však jednu peknú a dôležitú myšlienku na zamyslenie - niekedy si ani neuvedomujeme, ako dôležití môžu byť aj tí, ktorí vstúpia do nášho života iba na chvíľu. Oplatí sa aspoň zamyslieť nad tým, čo nám hovoria. 60/100 ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou je začínající spisovatel, ideální toť materiál pro intimní sondy, přesvědčivě ztvárněný Adamem Brodym. Méně šťastná byla volba Meg Ryanové. Citová vyděračka a osvědčená harcovnice romantickýh filmů sem přináší svůj po mnoho let vybrušovaný arzenál afektovaných grimas a nadbytečného šermování rukou. To vše v obvyklém sterilním prostředí amerického áčkového filmu, kde i psí hovno na ulici nese pečeť exkluzivního designu. Naštěstí ani americkému filmovému průmyslu se nepodařilo uhasit život, tepající v tomto příběhu. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Klasický snímek, který z lehkostí vypráví o vážných věcech, vyznívá pozitivně pro většinu jeho hrdinů, sleduje jejich stěžejní životní chvíle a vystupuje až po té, co je vše vyřešené. Klasická kvalitní americká romaňtárna - ne moc učesaná, ne moc vážná, ne moc vtipná, ne moc romantická - takřka realistická. Takovéhle snímky mám rád, nenudí, nevtírají se a už vůbec nejsou násilné, jsou jako čaj o páté nebo procházka při jarním soumraku. Tak akorát. (70%) ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama