Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Meg mi nějak sešla z očí a z mysli a přepadla mě chuť s tím něco udělat. Zestárla, holka jedna, ale s tím herecky uzrála. Dlouze by se dalo vykládat, jak byl ten film plný nejen lidských ale i filmových chorob, ale mně se chce říct krátce: byl svůj a zapůsobil na mě. Vzpomínala jsem i na sofistikovaně omšelou Meg a empatika Adama Brodyho ještě dlouho po tom, co dvd rekorder a všechno kolem usnulo. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsme byla zažraná celou dobu, co se bude dít mezi Meg a její rodinou. Jak se do jejich okolí připlete Adam. Byla jsem unešená, když se začálo něco dít, ale konec mě úplně zklamal. Čekala jsem úplně jiný závěr. Když jsem tedy po shlédnutí začala přemýšlet, určitě by se našlo několik aspektů jak líp udělat konec a né to odbít tak jak to nakonec odbyli. No musím tedy dát pouze za 3*.Je to veliká škoda. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Sentimentální příběh s dějem bez výrazné pointy, kde vše plyne jaksi mimochodem a v klidu. Nebýt zbytečně sladkobolné poslední čtvrthodiny, ve které vystřelily všechny pomyslné flinty, bych deníčku kalifornského týpka, který jaksi zprostředkovaně prožívá drobná americká dramata, jemu kupodivu dosud známá jen z amerických filmů, udělil ty čtyři hvězdy s čistým svědomím. Takhle sice trochu váhám, ale byla to slušná pohoda. Čili slabší, leč ode mě čtyřka. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Adama mám furt zafixovaného z "teen-dospělácké" pitomosti O.C., takže se mi do toho moc nechtělo, Kirsten sice umí hrát, ale zatím mi přijde taková... stejná - ve všem, v čem jsem jí zatím viděl, za to Meg nám trochu zestárla a už hraje maminky odrostlejších dívek, ale vypadá to, že jí to sedí víc, než romantické pohádky. Je to celé trochu přitažené za vlasy s takovým tím oči-otevírajícím poselstvím, ale ve výsledku oddychovka, která neurazí. ~~~ Kdybych se řídil jen oficiálním textem distributora, v životě bych se filmu ani nedotkl. Ještě, že na oficiální bláboly moc nedám. ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* hlavně za těch příjemně stravených 90min., je mi sympatické že si film nehraje na něco na co nemá, a k tomu aby byl příjemně koukatelný mu stačí výborné obsazení ( až překvapivě krásná Meg Ryan a samozřejmě Kristen Stewart, a ktomu pohodový Adam Brody) a živé dialogy doplněné životním příběhem. Nic víc nic mín...70% ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama