Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

NICOX 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ukecaných filmů, jejichž děj by se vešel do jednoho 20minutovýho dílu seriálu, nemám ráda. Na území žen je výjimka. Má takovou pohodovou náladu, pomalu plyne, ale přitom sem se u toho vůbec nenudila a jen čekala co bude dál. Asi taky proto, že mi to prostě přišlo vhod a herecký obsazení bylo (pro mě) hodně příjemný (Brody, Stewart, Ryan), dávám 4*. 75 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film. Polovinu času jsem si na něj zvykal, pak se mi zas od něj nechtělo. Dialogy jsou sice vybroušené, ale nedávají příliš smysl. To je asi důvod, proč se mi nepovedlo srůst s hlavním hrdinou. Ten je takovej nemastnej neslanej, ale hlavně úplně divnej. Na Nezávislé léto je to samej Hollywood, na komerci zase málo debilní a málo vtipný. Film tak zůstal někde uprostřed cesty, mainstreamové obecenstvo to nebude bavit a na art je to prostě moc plochý.70% ()

Reklama

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* hlavně za těch příjemně stravených 90min., je mi sympatické že si film nehraje na něco na co nemá, a k tomu aby byl příjemně koukatelný mu stačí výborné obsazení ( až překvapivě krásná Meg Ryan a samozřejmě Kristen Stewart, a ktomu pohodový Adam Brody) a živé dialogy doplněné životním příběhem. Nic víc nic mín...70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Územie žien je jeden z tých príjemných filmov, ktoré nemajú tendenciu divákovi predať skutočne silnú emóciu ani ho nenadchnú originálnym príbehom, ale aj tak v ňom zanechajú nejaký pocit, na ktorý sa ťažko zabúda. A tým pocitom by mohlo byť porozumenie. Nejako tomu filmu rozumieme. Počas toho ako sa hlavný hrdina vyvíja a rovnako aj postavy, ktoré ho obklopujú, tak sa nám nejako rozmotáva naše vlastné vnútro aby sme na konci mohli povedať – viem presne ako si to myslel. Film stavia na hercoch, viacej ako na vizuálnej zložke. A ústredná trojica Ryan, Brody a Stewart podávajú každý jeden veľmi presvedčivé výkony. Film, ktorý rozhodne nenudí a aj napriek tomu že nám nepredáva niečo nové, podáva nám veci, ktoré každý povedome poznáme, spôsobom aby sme tomu čo najľahšie porozumeli. Mnohý by to považovali za chybu. Ja som osobne rád za tých pár filmov, ktoré nemusia používať stovky symbolov a záberov aby vyjadrili zmätenosť zo sveta. Priemerný film, ktorý na mňa pôsobí – ako pre fanúšika podobne ladených filmov – nadštandardne. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Dost fádní, neobjemné, zapomenutelné, a rozhodně ne komedie. A ani jeden z těchto přívlastků by musel nutně znamenat, že film jako takový v podstatě zklamal. Poměrně dlouhou dobu byl opravdu moc fajn, příjemně melancholický, lehce zahraný. Ovšem jen do té doby, kdy mě začala naštvanost všech postav opravdu vadit a kdy jsem si začal uvědomovat, že postavy opakují stále to samé dokola a chovají se hodně divně. Dělají z mnoha komárů velbloudy, a tak domnělou velikostí jistých drobností zcela zakryjí pár větších témat, které film nakousává. Bohužel opravdu jen nakousává, a to v poměrně povedeném rozjezdu, který ovšem v dějství následujícím proklatě vyšumí. Verdiktem je In the Land of Women dosti odfláklým filmem, který statečně táhne moc dobrý Adam Brody a skvělá holka do nepohody Kristen Stewart. A ještě, abych se vrátil k začátku svého komentu: že film není komedie není negativum, film se jí ani stát nechtěl, jen popis "romance" se asi prodává hůře než "romantická komedie". ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama