Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Adama Brodyho a jsem ráda, že měl konečně šanci si někde zahrát nějakou větší roli. Od filmu jsem nic moc neočekávala, ale kupodivu mě to příjemně překvapilo. Film neurazí, nenudí, herecké výkony nejsou špatné, prostě se na to pěkně kouká. Téma sice není extra originální, ale to mi vlastně vůbec nevadilo. Pokud chcete příjemně prožít hodinu a půl, rozhodně se nebojte zvolit tento film. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Další zajímavá herecká trojice se tu sešla. Meg je pro mě normální herečka, filmy s ní nijak nevyhledávám. Adam to bylo docela překvapení pro mě, protože na takovýhle týpky nejsem moc stavěnej, ale překousnul sem to a on docela mile překvapil. No Kristen... :-) To je má vášen, filmy s ní si vychutnávám. Tady hrála dobře, ale nadprůměr z toho neudělal. Zajímavý, i když občas předvídatelný příběh. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Meg mi nějak sešla z očí a z mysli a přepadla mě chuť s tím něco udělat. Zestárla, holka jedna, ale s tím herecky uzrála. Dlouze by se dalo vykládat, jak byl ten film plný nejen lidských ale i filmových chorob, ale mně se chce říct krátce: byl svůj a zapůsobil na mě. Vzpomínala jsem i na sofistikovaně omšelou Meg a empatika Adama Brodyho ještě dlouho po tom, co dvd rekorder a všechno kolem usnulo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, intenzivní a realita v každé minutě filmu. Senilní babička, která si je jista, že každou chvíli natáhne bačkory pro mě byla nejlepší v celém filmu, jelikož znázorňovala podle mého názoru všechny události, které se ve filmu odehrávají. Její upřímnost a nadhled bylo pro mě ve filmu to nejlepší. Adam Brody a jeho běh do stromu :-D :-D, Meg a její nedostupnost vůči dcerám, z nichž se mi více ve filmu líbila Makenzie Vega a její touha dělat vše jako dospělí a zbytečně se neutápět v dětství, byla kouzelná :) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabá romantika s prvky dramatu. Co vlastně bylo drama? Rakovina a smrt babičky na konci filmu to není moc možná tušení nevěry.. Romantika byla taková celá zmatená, ač od počátku to jasně jiskřilo mezi Carterem a Sarah. Bokové linie byly víceméně slepými uličkami. Další co mne zarazilo bylo, že v informacích o filmu bylo, že Carter je režisér porna pak z toho nakonec byl scénárista soft porna, pak soft erotika a celé se to předhodilo na začátku, aby to nalákalo důvěřivé snílky, kteří od filmů čekají jen a pouze sex. Celkově slabé, ač občas mne pár scén zaujalo a neměl jsme nutkání to vypnout = 2z5. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama