Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento snimek me prijemne prekvapil. Zrucne se v nem misi drama a romanticka komedie. Herci nepatri mezi absolutni spicku (Meg mozna kdysi patrila :-) ), ale jsou dostatecne charismaticti a nemel jsem problem jim jejich repliky uverit. Z filmu na me vyzarovala pozitivni energie, coz se mi u romanticke komedie uz dlouho nestalo. Pekny filmecek, ktery muzu jen doporucit... ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ukecaných filmů, jejichž děj by se vešel do jednoho 20minutovýho dílu seriálu, nemám ráda. Na území žen je výjimka. Má takovou pohodovou náladu, pomalu plyne, ale přitom sem se u toho vůbec nenudila a jen čekala co bude dál. Asi taky proto, že mi to prostě přišlo vhod a herecký obsazení bylo (pro mě) hodně příjemný (Brody, Stewart, Ryan), dávám 4*. 75 % ()

Reklama

wikus 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan bola určite lákadlom, ktorému vďačím za to, že som film vôbec videla. A neľutujem. Vzťah teenagerky a matky chorej na rakovinu je príliš komplikovaný na to, aby sa dal filmovo vyjadriť. Kasdan sa o to pokúsil, navyše pridal nenásilne hrajúce Brodyho a do úlohy teenagerky zasadil Kristen. A čo vzniklo?Určite nie 5-hviezdičkový film,ale u mna si to aspoň tie 4 zaslúži. Romantické filmy nemusia byť predsa vždy iba o perfektnej láske, ktorá prekoná všetky prekážky a zaľúbenci môžu byť spolu.. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Film svým námětem je určen pro mladší generaci (včetně diskoték a hudby), ale též obsazením je pro mě takovým "béčkovým " filmem. Meg RYAN zde hraje nemocnou ženu s rakovinou, která je podváděna svým manželem. Toto zůstává ve filmu nedořešeno jako spoustu jiných drobných nakousnutých situací, takže mě to vůbec ale vůbec neoslovilo. Místama jsem zývala nudou a chtěla DVD vypnout. To už "Podzim v New Yorku", který se též zabýval nemoci- rakovinou měl aspoň velmi dobré herecké obsazení a mělo to hlavu a patu. P.S.Tleskám komentáři k tomuto filmu kolegy "DALE". ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Sentimentální příběh s dějem bez výrazné pointy, kde vše plyne jaksi mimochodem a v klidu. Nebýt zbytečně sladkobolné poslední čtvrthodiny, ve které vystřelily všechny pomyslné flinty, bych deníčku kalifornského týpka, který jaksi zprostředkovaně prožívá drobná americká dramata, jemu kupodivu dosud známá jen z amerických filmů, udělil ty čtyři hvězdy s čistým svědomím. Takhle sice trochu váhám, ale byla to slušná pohoda. Čili slabší, leč ode mě čtyřka. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama