Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemná záležitost, která působí tak trochu civilně a celou dobu jsem si říkal, že takhle nějak by to mohlo ve skutečnosti být. Režie sice má svoje mouchy a tempo film je značně nevyrovnané a aspoň tak od půli filmu zhruba tušíte, jak to celé dopadne. Hodně to ale zachraňují herci. Adam Brody je sympaťák a talentovaná Kristen Stewart má před sebou jistě slibnou budoucnost. Největším překvapením je ale výkon Meg Ryan, která se od svých romanťáren konečně přesunula trochu někam jinam a tady hraje opravdu výborně. 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sympatická a příjemná komedie bez výrazného klišé a přehrávání. Mladí herci pod taktovkou staré ligy v podobě stále hezké Meg Ryan. Adam Brody je prostě vtipálek po všech stranách a Kristen Steward roste do krásy. Na hodinky jsem se podíval pouze jedno, a to asi deset minut před koncem s přáním, aby to bylo ještě delší. Spokojenost! ()

Reklama

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsme byla zažraná celou dobu, co se bude dít mezi Meg a její rodinou. Jak se do jejich okolí připlete Adam. Byla jsem unešená, když se začálo něco dít, ale konec mě úplně zklamal. Čekala jsem úplně jiný závěr. Když jsem tedy po shlédnutí začala přemýšlet, určitě by se našlo několik aspektů jak líp udělat konec a né to odbít tak jak to nakonec odbyli. No musím tedy dát pouze za 3*.Je to veliká škoda. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ukecaných filmů, jejichž děj by se vešel do jednoho 20minutovýho dílu seriálu, nemám ráda. Na území žen je výjimka. Má takovou pohodovou náladu, pomalu plyne, ale přitom sem se u toho vůbec nenudila a jen čekala co bude dál. Asi taky proto, že mi to prostě přišlo vhod a herecký obsazení bylo (pro mě) hodně příjemný (Brody, Stewart, Ryan), dávám 4*. 75 % ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Snímek překvapil, docela i nalákal, ale nakonec skončil tak nějak nemastně neslaně. Možná to chtělo 5 minut navíc a dotahnout scénář. Takhle mi konec přišel trochu umělý. Jinak film jako celek funguje, Meg Ryan s přefouknutými rty je ok, akorát v něm možná Brody funguje až příliš jako psycholog, sexuolog atd., ale to je asi věc názoru :-). ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama