Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický mladík Melvin Smiley (Mark Wahlberg) působí na první pohled nesmělým dojmem, nicméně na živobytí si vydělává jako nájemný zabiják. Pro dobré profesionály je práce stále dost a i když je velmi dobře placená, musí Melvin z finančních důvodů brát vedle seriózních zakázek i menší melouchy. Proč? Jeho krásná snoubenka potřebuje peníze, jeho krásná milenka potřebuje peníze, každý potřebuje peníze. Kdo chce snadno přijít k balíku, může přijít za dobrákem Smileyem a prostě ho o něj požádat. Melvin se totiž nedokáže smířit s představou, že by ho někdo neměl rád a tak se lidem snaží za každou cenu vyhovět. Z těchto důvodů se také připojil k menší akci svého kolegy Cisca (Lou Diamond Phillips), který naplánoval únos dcerky japonského šéfa hollywoodského studia. Nikdo nepochybuje o hladkém průběhu standardní akce, ovšem dokonalý plán bere za své ve chvíli, kdy se zdrcený otec obrátí s žádostí o pomoc na svého přítele, který je kmotrem unesené dívky. A co čert nechtěl, je také mafiánským bossem, který si pravidelně najímá Melvinovu zabijáckou partu. Konsternovaný Cisco je pověřen tím, aby vypátral a zlikvidoval únosce, tedy vlastně sám sebe. Jak se dostat ze zapeklité situace? Což takhle hodit všechno na dobráka Melvina... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Americká parádička, která se snaží konkurovat asijským dílkům. Osobně nemám nic proti, stylu akčních komedií, ale v The Big Hit je komedie opravdu spíše sporadická. A tak se děj věnuje spíše postavám, konkrétně hlavnímu hrdinovi, který jako by z nějaké počítačové střílečky vypadl. Celý film nezabere ani hodinku a půl, než se dovleče do konce. A i ten se snaží být kdovíjaký a ve výsledku se nejedná o nic přeborného. Dvě střílečky a nájemní zabijáci, kteří jsou jak banda modelů. Nic než jen průměrná kopie asijských filmů. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dneska už se točí rychlejší filmy, ale když se před deseti lety objevil tento americký film prošpikovaný Hongkongem, tak to byla hrozná pecka. Za ty roky musím dát hvězdičku dolů, ale film o hodném a slušném nájemném vrahovi, který nesnese, kdyby ho někdo neměl rád ("zabil jsi nějaký lidi a jejich příbuzný tě asi zrovna nemusí"), má v sobě pořád dost přitažlivosti pro diváka, který má rád zábavnou akci. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to docela pěkná sranda. V některých scénách se však tvůrci filmu snaží o tak zvaný chtěný humor, čili humor za každou cenu. To však většinou nevychází a sklouzává to až do trapnosti. Ale povedených vtípků je tu většina a já se také po většinu času bavil. Mark Walberg je tu ještě takový nevyhraný, ale je docela roztomilý svou naivitou, když chce být všemi milován. Takže krimi-komedie o nepovedeném únosu je to slušná a dal bych tak 3 a půl *, 70%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Na pomilovanie šialená originálna zábavka z produkcie Johna Woo, Wesleyho Snipesa a Terencea Changa. V besnom hongkonskom duchu za americký peniaz nakrútený sitkomový akčniak. Celý zástup neuveriteľných scén (plnenie kurčaťa ako predohra k sexu), krásne bláznivých nápadov (harakiri, KING KONG ŽIJE) v čele s perfektným hereckým obsadením, vrátane Loua Diamonda Phillipsa v odviazanej úlohe, v akej ho už asi nikdy neuvidíme. Nie je to určené každému, ale ak sa naladíte na správnu vlnu... ()

TheKiw 

všechny recenze uživatele

Povedený námět s několika výbornými nápady, avšak padající pod nánosem plytkosti a šablonovitosti. Skoro všechny karikatury (spíše než postavy) jsou neuvěřitelně černobílé a schopné shrnout svoje motivace do jednoduché věty (doslova). Humorných situací, které by to zachránily se taky moc neobjeví. Celé se to pak stojí na zvláštně pojatých akčních scénách. Myšleno když už, tak spíše negativně. Navzdory celému odstavci výše jde ale o jakž takž poživatelnou jednohubku, která svou jednoduchostí úplně neurazí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Na soundtracku k filmu je mj. píseň "Don´t Sleep", kterou rapuje Mark Wahlberg. (5150)

Reklama

Reklama