Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děvče je vždy můj typ." Tak s tím nemohu při vzpomínce na Halinu Pawlowskou úplně souhlasit, ale kalhotový radar Johna Tuckera zaznamenává cíle o několik váhových kategorií níže, takže mu tak trochu rozumím. A samozřejmě rozumím tomu, že když děvčata zjistí, jak John skoro až údernicky obšťastňuje několik klínů najednou, tak na hezouna vymyslí pomstu. A ta je rafinovaná tak, že jsem se při ní bavil o něco víc, než jsem ochoten oficiálně přiznat. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

To už není možné, zase jedna holka, která není (údajně) hezká, pro všechny neviditelná, ale v mých očích je královna. Pak jí kamarádky přesvědčí, aby se změnila, tak vymění šatník, kadeřníka, slušné chování a výsledek - nezajímavá Barbie. Svět (škola) jí leží u nohou a já mohu jen vzpomínat na začátek filmu... zde je vše korunováno i jejím protějškem, vypadá sice jakoby by právě sestoupil z mola, ale přesvědčí nás, že zdání klame a on chudák, o dívkách může jen snít... zde je sice nelogičností spousta, ale co, v tomto žánru je všechno možné a ono se na to celkem pěkně dívá a to někdy stačí... ()

Reklama

carodejb 

všechny recenze uživatele

Má to dobrý námet (partia sliepok sa chce pomstiť nadržanému chalanovi) dobrý soundtrack. A to je všetko. Veľmi rýchlo to skĺzne do prvoplánového klišé. Každá jedna postava je nesympatická hrozná osoba. Zbytočný film, lebo rovnakú tému zvládlo EASY A v omnoho lepšom štýle. A "Ačko" obsahuje Emmu Stone. Toto obsahuje nikoho. ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Neni to tak špatný. První půlhodinka je docela vtipná a koukatelná. Hlavně to, jak se snaží toho blbečka znemožnit, ale on z toho vždycky vyklouzne a naopak udělá z nevýhody přednost. Jenže pak to zase začne sklouzávat k typické americké teen-age romantické komedii a se zápletkou, kterou dokáže předvídat i cvičená opice. Bych teda chtěl vědět, jestli autor i tohoho scénáře před lety taky stávkoval.Ale jinak sou to 2** ()

cocostorm 

všechny recenze uživatele

Z počátku se mi to zdálo dobré. Zhrzené dívky, co se chtějí pomstít atd.... I děj byl v pohodě, bylo tam i pár slušných hlášek, ale ten konec byl divný. Netvrdím, že by měla skončit s Tuckerem ale proč každá holka co si začne s oblíbencem skončí povětšinou s "lůsrem"? V tomto filmu to není přímo, ale je to naznačeno.. Ale každopádně, dívat se na to dá. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno