Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Všechny tři jsou báječné a dokážou si dělat legraci samy ze sebe. Komedie, kterou lze vidět víckrát. Goldie sice moc nemusím, ale to parodií má švih. Bette Midler je úžasná tím, jak kašle na svá kila navíc, a platí to i ostatních jejích filmech, byť nemá přímo velkých rolí. Diane Keaton je perfektní jako vždy. Jen jsme o ní kdysi četla, že si sama navrhuje oblečení a nebo dokonce nosí své vlastní. A je to trochu poznat. Ať vezmete Allenovy filmy, tohle nebo třeba Lepší pozdě nebo později, stále nosí kalhoty nabrané v pase, roláky a přepásané kabáty nebo saka. Jenomže je tak dobrá, že jí to odpouštím. No, a zatočit takhle s chlapy, co odkládají ženy a mění je za mladší modely by se neměly bát ani ženské v Česku. A na závěr- viděla jsem jen dabované. Ještě že alespoň nepřezpívali tu závěrečnou píseň a nechali ji v originále. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mala som návštevu.“ – "Guns N´Roses?“ Asi nie som správna cieľová skupina, takže beriem KLUB ODLOŽENÝCH ŽIEN napriek určitým kladom (predovšetkým takmer výborná Goldie Hawnová) skôr s rozpakmi alebo, čo je asi ešte horšie, s nudou. Zopár dobrých scén a postáv sa určite nájde (Bronson Pinchot, záverečný tanec), ale inak ma snímka príliš nezaujala. Divákom sa ale snímka prekvapivo ohromne páčila, keďže pri skromnom rozpočte 26 miliónov ich na celom svete zarobila viac ako 18O, čo je teda na komornú "hereckú" civilnú komédiu ozaj neskutočne pozitívny ohlas. ()

Reklama

gstudio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstupidnějších filmů ve vysokorozpočtovém ranku. Rádoby-feministická agitka zcela postrádá vtip, lehkost a nadhled, a tak více než hodinu a půl sledujeme trojlístek nesympatických ženských vyžírek-přísavek, které "obětovaly nejkrásnější roky" tím, že se nechaly od manželů vydržovat jako luxusní štětky. Netuším, za co se ty tři morální příšery těm svým chlapům vlastně mstí. Vždycky jsem si myslel, že feminismus bojuje za rovnoprávnost, ale tohle jde teda zatraceně jinam. Těm "medúzám" jde jen o pohodlí a o prachy a vlastně ani nepřemýšlí, čím by to měly těm svým "mašinkám na peníze" splatit. Ani chytré, ani vtipné - film je vlastně dočista stejný jako vztah s některou z těch tří ženštin - trapným a nezábavným utrácením rozpočtu za nic. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pohodová ženská komédia postavená na konflikte ženy vs. muži. To že sa trojica zrelých žien, ktoré opustili manželia a rozhodli sa so svojím osudom vyrovnať s hrdosťou, rozohráva množstvo komediálnych situácií. Hlavne keď sú hlavné hrdinky každá svojská. Trojica Bette Midler, Goldie Hawn, Diane Keaton má na to dobré predpoklady. Aj produkcia dokáže navodiť uvoľnenú atmosféru a scenár ponúka niekoľko originálnych gagov napr. keď je Goldie Hawn v modrej pleťovej maske a v pozadí je Warholova parafráza s jej podobizňou. Žiaľ rozcitlivená postava Annie Diane Keaton podľa mňa veľmi nesedí a Bette Midler nie je veľmi zábavná. Goldie Hawn vychádza z tohto tria najlepšie čo je zrejme tým, že má podobných postáv na konte viac. Mihne sa tu ešte Maggie Smith a Sarah Jessica Parker. Bonusom sú originálne úvodné titulky v štýle "Kdo chce zabít Jessii?" a cameo Ivanky Trumpovej. 65% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Partička osiřelých manželek mě na svou stranu nedostala. A to přes hvězdné obsazení, což mě udivuje ještě více než to, že jsem byl svědkem další konverzační přestřelky s komediálním záměrem, leč výsledkem rozpačitým. Průměrná komedie by na můj vkus měla disponovat svižnějším tempem a větším prostorem pro jiné pohlaví, než ženské. Poněvadž čeho je moc... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Při závěrečné scéně, kdy Elise Elliot (Goldie Hawn), Brenda Cushman (Bette Midler) a Annie Paradis (Diane Keaton) zpívají oslavnou píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore, se Elise "záhadně" změní boty. Ve chvíli, kdy zpívají uvnitř budovy, má páskové střevíce s tenkým podpadkem, ale jakmile vyjdou ven, boty jsou jiné. (Dixieboy)
  • Ze všech hereček, které ve filmu hrají opuštěné manželky, je Diane Keaton jediná, která se nikdy nevdala. Bette Midler je provdaná za svého prvního manžela, se kterým se vzali v roce 1984, a Goldie Hawn si prošla dvakrát rozvodem, avšak od roku 1983 žije s jedním partnerem, kterým je herec Kurt Russell. (jezurka42)
  • Časopis Time počastoval snímek přívlastkem „kultovní záležitostí pro ženy středního věku“. (Olík)

Reklama

Reklama