Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

anais 

všechny recenze uživatele

Dětem se to asi líbit bude, a to je účel. Jenže, tenhle film je příliš dlouhý, malá Lindsey Lohanová hraje příšerně (i když vzhledem k náročnosti jejího dvojího obsazení klobouk dolů), příběh je neuvěřitelně plytký, řekl bych zhollywoodizovaný. Původní film jsem viděl (knihu nečetl), a tatínek se tam rozhodně nechoval jako idiot, což se o jeho americké verzi říci nedá. Typický příklad disneyovského hraného přeslazeného slizu. (když nad tím tak přemýšlím, tak moje negativní reakci roznítilo hlavně vysoké hodnocení na csfd, které mi v tomto případě přijde jako neuvěřitelný úlet) ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých zamilovaných dětských filmů, na který se při příležitostném vysílání vždycky ráda podívám. Lindsay Lohan je tu vážně skvělá a pamatuju si, jak se mi vždycky líbila táborová část a pak plánování Annie a Hallie...prostředí Londýna a vinic v Kalifornii. I další herci a jejich postavy jsou skvělí...elegantní a krásná Natasha Richardson (RIP), pohledný sympaťák Dennis Quaid a úžasně vtipné byly i postavy komorníka Martina a Chessy. Přiznám se, že film už znám skoro nazpaměť...a podle mě má vše, co má dobrá rodinná komedie mít...vtipné, docela dost hlášek, krásně dojemné, příjemný (můj velmi oblíbený) soundtrack...Here comes the sun, LOVE, Ev'ry time we say goodbye...http://www.youtube.com/watch?v=GJRGynQG2sI ()

Reklama

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Zpočátku film funguje jako opravdu zábavná komedie ( prázdninový tábor) s přibývajícím časem se však film stává čím dál více předvídatelnější a hlavně nevtipný a pouze romantický a nudný. Postavy se dělí na štastné a na ty které štastné budou. Konec je neustále oddalován - díky bohu za zábavný výlet do přírody, kde je konečně "odstraněna" i hlavní záporačka. No a hlavně tu hraje mladičká Lindsay !!! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Velmi milá a zdařilá rodinná podívaná se vším všudy, co by měl film tohoto žánru obsahovat - výborný scénář, dojemné okamžiky, líbivou atmosféru i příjemný humor. Lindsay Lohan v roli dvojčat je výborná, celé obsazení je přesné a zaslouží pochvalu. I přesto, že Past na rodiče má více než dvouhodinovou stopáž, film nepůsobí natahovaným dojmem a jedná se o svižnou a zábavnou podívanou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní, tomuhle filmu nemám, snad až kromě jeho délky, co bych mu vytkl, ale nenalézám ani nic, co bych nějak vychválil. Z těch mnoha různých rodinných filmů určitě ten lepší kousek. A dobrá, budu trochu černě (stupidně) humorný - rajcuje-li vás Lindsay Lohan a máte-li pedofilní sklony, tak je to pro vás jako stvořené :-) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Nakrúcanie scény, v ktorej Annie s Hallie (Lindsay Lohan) ležia na posteli a kamera sleduje zatiaľ niečo iné, trvalo šesť hodín, počas ktorých sa Lohan prezliekala za Annie a Hallie. (Karush)
  • Stratený chlapec, ktorý sa objaví v dievčenskom tábore, je Michael Lohan, brat Lindsay Lohanovej (Hallie a Annie). (Karush)
  • Během cesty do studia přejde falešná Annie (Lindsay Lohan) s matkou přechod, který odkazuje na obal alba „Abbey Road“ od Beatles. (Duoscop)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama