Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dost neslušná parodie na spoustu známých filmů. Musím přiznat, že ikdyž se jedná o úplně primitivní humor, nasmála jsem se hodně. Jinak dějově samozřejmě o ničem, herecké výkony také nulové. Takže mé ** jsou pouze za to, že jsem se bavila. Na druhou stranu lepší než pokus o trapnou a nepovedenou romantickou komedii. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomuhle filmu všichni mají. Nejspíš neznají předlohy, které víceméně tenhle film jasně vykrádá, ovšem na správných místech přitlačuje na pilu, že je to skutečně vtipné. Ovšem člověk musí dávat pozor a mít určitou znalost trop a figur z tohoto žánru, aby skutečně docenil kvalitu tohohle snímku. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Prcičkách a dalších ze stejného tématu čerpajících filmů přišel snímek, který si z této "pseudokultury" udělal nehoráznou prdel. Film, jehož hodnocení úzce souvisí s tím, za jakých okolností jste ho zhlédli, nebo ještě lépe řečeno, jaké vzpomínky s ním máte spojené. Já jsem jej viděl v době své puberty, s kamarády a na začátku všemožných, ehm- řekněme dobrodružstvích... Prostě pokaždé, když vidím "Not Another Teen Movie", mi to tuto dobu připomene. Je až s podivem, že tak správně ujetá komedie je vlastně parodií na nemožně ubohoučkou americkou teen romanci "Taková normální holka". Krásné Chyler Leigh (nezapomenutelná zpomalená scéna na schodišti) a Jaime Pressly (mj. Joy z My Name Is Earl) a samozřejmě, jako třešnička na dortu, skvělý doprovodný klip od Marilyna Mansona (Tainted Love). Těch 41% místního hodnocení je nezasloužených, Bulšit je totiž fakt skvělá jízda na různé (nejen) filmové párty... Pokud se vám líbilo Scary Movie, Not Another Teen Movie vás rozesměje také. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol riadny hnus a tak ako nesie názov, by mal byť aj hodnotený ako Bulšit, či Stop teenagerským filmom! Ja by som to ohodnotil tiež ako hovadinu, ale celkovo mi vadia iba takéto teenagerské filmy, napríklad také High School Musical je podľa mňa znesiteľné, toto ale prekračuje hranicu vtipu, dôstojnosti a umenia. Zas sa jedná o film pre nadržaných mladistvých o sexe. Nič pozitívne na tomto filme neviem nájsť. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama