Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Další z ptákovin, které stačí vidět jednou a dost. Ale když film běži zadarmo v televizi, řekla jsem si, proč ne. Nic jsem neočekávala, spíš nenucenou zábavu. Toho se mi sice moc nedostalo, pod pojmem zábavný film si přece jenom představuji něco jiného, ale párkrát jsem se zasmála. Něco bylo nechutné, trapné a stupidní, o hereckých výkonech tu taky nemůže být řeč. Prostě ptákovina, které se párkrát zasmějete. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale já zas nemám potřebu si vytvářet image intelektuála, takže mi vůbec nedělá problém říct, že mě to dost pobavilo. Jinak ten film je ideální podívaná pro člověka, co zrovna nemá chuť sledovat něco s hlubokou symbolikou a složitým dějem, ale jenom se příjemně odreagovat. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Z toho, co je zapotřebí pro úspěšnou parodii, je v Bulšitu přítomna jenom znalost žánru. Gallenovo dílko sráží především jeho neschopnost rozpoznat, kde končí humor a začíná trapas. A možná ještě víc mu chybí dobrý vkus. Tohle je film, který cílového diváka podceňuje. Pokud máte jen trochu nakoukáno, vážíte si sebe a svého času, Bulšitu se radši vyhněte. Celkový dojem: 5 %. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Černoch má jednu dobrú hlášku (uvidíte ju aj v traileri) a hlavná hrdinka veľmi pekne kreslí, ale inak je Bulšit jednak bulšit, a jednak presne to, čo sa snaží parodovať. Možno keby som mal napozeraných viac teen filmov, bolo by to vtipnejšie. (v podstate jediný konkrétny odkaz čo som si všimol bola Americká krása). To ale nehrozí, preto mám radšej Scary Movie. "Fucking teenagers!" ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No nevím... Já tam teda chytil odkazy jen na Deset důvodů proč tě nenávidím, Snídaňový klub a Velmi nebezpečné známosti... A to jsou(hlavně ty první dva) hodně kvalitní filmy, takže mi trochu uniká proč tu všichni píšou, že je to parodie na jedny z nejstupidnějších filmu vůbec.... Každopádně, ať už si to paroduje co chce, tak geniálních fórů je tam méně než prstů na jedné ruce, těch průměrných možná o jednu ruku více a trapných sraček(doslova) nepočítaně... ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)
  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama