Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

MMR 

všechny recenze uživatele

Do tohohle filmu jsem šel s nadšením, a s nadšením jsem ho taky dokoukal. Říkal jsem si, že vyberu nějakou hlášku, kterou sem pak napíšu, ale tady bylo tolik skvělých hlášek, že se opravdu nedala vybrat ta nejlepší. Parodie zbožňuju, a tahle je mě opravdu dostala, zejména první polovina filmu a samotný závěr. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Podle mě je blbost parodovat komedie (i ty teenagerské). Podívejte se na nejlepší parodie - třeba takové Žhavé výstřely si smlsly na akčním Top Gunu a Rambovi, Připoutejte se, prosím zase na katastrofických filmech. Dělat si srandu z něčeho, co už srandovní je, to je postavený na hlavu. Bulšit navíc neparoduje. Dává dohromady vtipné situace z jiných filmů a přidává trochu fekálního humoru. Dvě hvězdičky mu dávám, protože ty situace na diváka fungují úplně stejně jako v původních filmech a kdyby někdo neviděl ty původní kousky, tak se asi i u Bulšitu pobaví. Navíc Chris Evans výborně "hraje" Fredieho Prince jr. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Jako puberťák (cca v 16 letech) jsem se u filmu solidně nasmál a v tý době bych mu dal okamžitě 5 hvězdiček. Ale když jsem se na film podíval s odstupem času (cca po 6 letech), tak musim uznat, že je to děsná hovadina. Parodie na "týnejdžrovský" filmy - to nemůže dopadnout dobře :) Takže moje nynější hodnocení - 2 hvězdičky. 40% // (29.4.2014) SMÍCHOV - Nevím, jak je to možné, ale po nějaké době jsem se k tomuto filmu opět dostal. Nechápu to z toho důvodu, jelikož 40% dávám filmům, které už nechci vidět. Nicméně Bulšit je v tomto u mě výjimkou a zkrátka jsem to dnes celé shlédnul. A světe div se, já se skvěle bavil. Asi jsem byl na tuto magořinu správně naštelován, takže mi dobře sedla. Smál jsem se často, některé scény byly fakt bombový a díky tomu, že TV Smíchov má minimum reklam, tak to rychle uteklo. Po dnešku zvedám hodnocení na konečné 3 hvězdičky. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Bláznivá paródia na Prci,prci,prcičky a Nebezpečné známosti. Niektoré scény sú perfektné(viď. úvod), tie prcičkovské v pohode(záchod- najlepšia scéna filmu), tie zo známostí nechutné(lezbický bozk)a niektoré úbohé a nevtipné. Škoda, že tieto bláznivé teenkomédie majú taký dementný scenár. Hlavný účel filmu je pobaviť a keďže som teenager a tí traja malí, perverzní chalani mi tak trochu pripomínajú mojich spolužiakov film som si celkom užil. Výhrady mám hlavne k druhej polovici filmu, pretože stráca švih. Nič pre matky a babky, ani pre deti. Veľmi podobné ako Scary Movie. Ak sa vám táto paródia páčila, iste zaberie aj Bulšit. P.S: doporučujem slovenský dabing. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama