Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než minule, ale pořád to byla docela p.r.d.e.l. Hašení požáru v domě nemělo prostě chybu. Je sice pravda, že se tu a tam objevily nudné pasáže, ale i tak si zachovalo tohle pokračování stejného humorného ducha, jako jeho předchůdce. Jak Reno, tak i Clavier předvedli opět solidní výkon, za který se určitě stydět nemusí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou zde už od začátku až neskutečně afektovaní, což rozhodně není něco, co by člověk snesl téměř dvě hodiny. Ono to bylo i v jedničce, ale tam to bylo ještě celkem zajímavé příběhem a hlavně docházelo k zajímavým konfrontacím. Na to už se ve druhém díle tolik nehraje. Hraje se prostě na to, aby byl výsledek co nejujetější. Nějaké štráchy se se scénářem moc nedělaly. Místy je to docela infantilní. Kouzlo prvního dílu se ztratilo a Christian Clavier, který zde hraje několik postav, je neskutečně únavný a protivný, snad i proto, že všechny role hraje stejně. Hrozná komedie. ()

Reklama

johnys 

všechny recenze uživatele

Plynulé pokračování příběhu kultovní "jedničky", plně srovnatelné, dokonce bych řekl, že v jistých chvílích i vtipnější. Vyšetřování celé causy fr. policiií dalo příběhu další dimezi. Upozorňuji na bravurní ovládání koně v rychlých akčních scénách Jeana Rena. Je jeden z mála světových herců, který si mohl dovolit většinu těchto akcí natáčet sám bez dvojníka z týmu specialistů. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně bláznivější a potrhlejší, než první díl. Již zde není takový prostor věnován příběhu a jeho propojení s postavami a vyznívá celkově spíše velmi zbrkle a roztržitě. Taktéž především díky jeho silnému "utlačování" záplavou všemožně rošťáckých a potrhlých eskapád. Stále se však ještě Návštěvníci 2 dokázali z "Chodeb času" vymotat a nezapadnout do možných tmavých děr, které se v tomto pokračování, v podobě malých trhlinek, již začínaly objevovat. Další díl si už ani nedokážu představit:) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O dost slabsie ako skvela jednotka, ale po dejovej stranke to pekne nadväzuje a objavia sa tu vsetky pôvodne postavy. Len jednu tu hra ina a o dost otravnejsia herecka. Ale lepsie ako keby jej postavu vyskrtli. Vtipy sa do velkej miery uz len opakuju a hlavne Clavier pôsobi casto otravne tym, ze sa sprava ako debil. Ale sem tam sa zadari aj nieco vydarene a s odstupom casu to uz nepovazujem za taku katastrofu ako ked som to videl prvykrat. Najmä ked to porovnam s najnovsou otrasnou a uplne zbytocnou trojkou. Myslim tu z roku 2016. Ten diel z roku 2001 je remake jednotky a nie trojka ako si kopa ludi mysli. Z dabingov je lepsi ten druhy od CT, ktory do velkej miery zachovava obsadenie z jednotky. 5/10. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama