Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

foundation 

všechny recenze uživatele

O hodne hodne horsie ako jednotka. Na celkovom dojme sa musela nevyhnutne podpisat absencia Valérie Lemercier ktora v prvom dieli vyborne sekundovala ustrednej dvojici Reno-Clavier. Pribeh tu nie je na zahodenie, horsie to je so spracovanim. Prvy diel Navstevnikov ja osobne povazujem za jednu z najlepsich komedii vobec a toto rozhodne neni ani len dostojne pokracovanie. Kto jednotku videl objavi tu strasne vela kiksov/ako logickych tak scenaristickych/ ktore nepasuju do pribehu. Nebolo to ale zasa az take spatne aj ked moje hodnotenie v tomto pripade nie je objektivne pretoze skoro celu hviezdu pridavam len z ucty k prvemu filmu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa chaoticky začína v rovnakej chvíli, ako sa končila jednotka... a rovnako chaotické to zostane aj po zvyšných 120 minút. Čo je mimochodom na komédiu dosť vražedná minutáž. Priznám sa, že neznášam túto sériu, je strašne zlá a nesympatická a to vrátane obvykle veľkého sympaťáka menom Jean Reno. 30 % ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celé království žije jediným - chystanou svatbou Godefraye a Frénégonde. Jenže - všemi očekáváná událost dostává trhliny - ztratily se převzácné klenoty, a mezi nimiž dávná relikvie, která má novomanželce při svatební noci dát dar plodnosti. Godefray začíná tušit kam se klenoty ztratili - a spíš než kam, tak ta otázka měla znít ve které době? Navíc na získání klenotů už není moc čas, chodby času se hroutí, a všichni se urychleně musí vrátit do svých časů ... Přiznávám, předchůdce tohoto filmu jsem neviděl, za to jsem viděl její americký remake a docela příjemně se bavil. Stejnou zábavu jsem očekával i od tohoto filmu, ale bohužel marně. Většina vtipů šla totálně mimo (a přitom se ze střetu kultur dá vytěžit opravdu hodně), Christian Clavier se sebe dělá totálního vola (ve všech rolích), a ani na Jeanu Reno není vidět žádné velké nadšení... ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Co mají společného Jean Reno, Christian Clavier a odpad!? Tento dvouhodinový pochybný hektický flák, kde je každá další rádoby legrační scéna o to smutnější, když vidíte, jak se k ní ponížili dva přední současní francouzští herci. Toto druhé pokračování je jen nešt'astný škvár a nezaslouží si být spojován s perfektním prvním dílem. Chtělo by to vrátit se v čase do dob natáčení, rozdupat kameru, rozehnat štáb a spálit scénář. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno