Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé, i na Sandru Bullock. Sice je vidět jak se snaží a snaží (a kupodivu i zde se stane z ošklivého káčátka hezká labuť), ale zbytek tak nějak vyznívá do ztracena. Motiv padouchů je docela k smíchu (i když vlastní provedení činu je zajímavé), proslovy Sandry Bullock alias Slečny Drsňáka jsou zas k pláči (až mi opravdu přišlo, že postupem zkrášlování se snižovalo IQ - teda Gracie, doufám že nikoliv Sandře :), takže víceméně jediným světlým bodem (samozřejmě kromě hromady pěkných misek) byl Michael Caine. Apropó, znáte ten vtip: "Karle, chceš vylízat misku?" "A která letos vyhrála?"... uh tak nic.. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Teda zde režisér zase pěkně ujel. Vybrat Sandru Bullock, která by byť jenom jako herečka měla být adeptkou na Miss USA, tak to musel mít vlčí mlhu. Vůbec, když si teď projíždím filmografii SB, tak pro ni vůbec nedopadá lichotivě. Vlastně si kladu otázku, kde se vzala její popularita? No, někomu se prostě líbit může. Já to ale nejsem. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je v roli impulzivního tomboye přesvědčivá a její trnitá cesta na miss - v rámci vyšetřování - zábavná, i když moc inteligentní zábavy v tom objektivně není. Ale ono to zas tak nevadí, v žádné jiné roli mi nesedla tolik jako tady. A trochu té povinné romantiky. Co se stalo během let s tímto typem filmů…? A ano, je fakt kost, ostatně asi jen proto má Chandler ten film tolik rád. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Blbina s tehdy ještě přitažlivou Sandrou Bullock. Blbina, kterých tehdy americká produkce chrlila stovky. Takže nic výjimečného, ale koukat se na to dá. P.S. Ideální film, jako kulisa k nějaké manuální práci. Já u toho třeba dokonale rozebral ovladač na Play station, který už jsem nedal dohromady... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových lepších 50%. Je tam pár fakt dobrých frků, Sandra vypadá taky dobře a celkově to má atmosféru na pohodu. Není to smaozřejmě nějaký majstrštyk, ale podívat se na to dá a nenudí to. Prostě takový mírný podprůměr, který nenadchne, ale ani neuškodí. Na jedno podívání a zabití nudy v klidu. Howgh! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)

Reklama

Reklama