Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené sci-fi s dobrou atmosférou, napětím i akcí! O to zajímavější je, že ačkoli se režie ujal (známý scénárista, ale tehdy teprve debutující režisér) David Twohy a do hlavní role obsadil uhasínající hvězdu Charlieho Sheena, výsledek dopadl více než dobře! Prostě mám tenhle film rád... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších filmov z detstva, ku ktorému sa vždy rád vrátim aj v súčastnosti, ak naň natrafím v televízií. Pre Charlieho Sheena netypická rola, ktorú zvládol bravúrne a tiež sa mi takto vo vážnej roli páči viac, než v komédiách. Je to skvelé sci-fi so skvelým koncom. Triky, ktoré boli vo filme použité sú pomerne jednoduché, snáď až na pohľad do podzemia mimozemskej základne. Bol som ohúrený tou mimozemskou základňou a tým, čo sa v nej dialo. Samotný film pôsobí skvelým dojmom a nijako nevykráda ani si neberie nápady z iných spriaznených filmov, ale šikovne pracuje s divákovým záujmom, ako sa nasledujúca príbehová stránka bude vyvíjať. Odporúčam všetkým milovníkom mimozemšťanov a sci-fi. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

K úmoru nudne natočený príbeh o pravej podstate skleníkových plynov s ironicky hrajúcim Sheenom, ktorý je v nesprávny čas na nesprávnom mieste a ktorý po cudzej lodi pobehuje vskutku orientačne. Za celý čas sa do filmu nedá ponoriť hĺbkami emócií, zábavy, strachu a jedine mladý černošský chlapec je nutným oživením. Málo akcie, pomenej thrilleru, zmrazenie dusíkom ako v T-2, a nechápajúce Mexiko. Udupaný snímok s možným potenciálom. (videné 10.03.2021, AMC) ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva. V zájmu spravedlnosti je ale nutné dodat, že celkem zábavné béčko. Děj působí jako nějaká levnější epizoda z Akt X, o nějaké originalitě se nedá mluvit, ale je to docela sranda. I když ne vždy na místech, kde to tvůrci zamýšleli. Některé dialogy prostě jsou jen k smíchu a pozorovat Charlieho Sheena jak v červených montérkách pobíhá po kosmické lodi je vážně k nezaplacení. Žádný zázrak to určitě není, ale čekal jsem i horší slátaninu. A navíc jsem se při Invazi ani trošku nenudil. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

NEUVERITELNE SPATNY FILM. Charlie Sheen se do teto role vubec nehodi a scenar je naprosto otresny - za celou stopaz filmu se prakticky nic nestane. Akce zde neni, jen parodii na akci, stejne jako napinavou zapletku. Efekty, resp. falesna pozadi a i na svoji dobu lacine animace jsou mozna jeste k popukani, ale pojeti mimozemstanu a scena kdy emzak spusti ve sve sluji alarm s cervenymi a modrymi majacky je spise az k breku. Tfuj! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)

Reklama

Reklama