Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář má vratké nohy a ty mu navíc podkopávají značně nepovedené dialogy, které by se mohly stát ozdobou leckteré parodie. Sheen zredukoval veškeré herectví do vyvalování očí. Což o to, jde mu to dobře, místy jsem měla strach, že jeho bulvy získají autonomitu a vydají se do světa. No v něčem takovém bych se ani nedivila. ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

V první polovině filmu jsem se vyloženě nudil a dokonce měl sto chutí film vypnout. Později přece jen film chytil dech a druhá polovina nejenže vysvětlila pár nesrovnalostí z první půle, ale zaslouila si skoro všechny přidělené hvězdičky. Samozřejmě nebyla to smršť předražených efektů, ale o to nápaditějších a zábavnějších. Škoda, že Sheen se tak odrovnal ve svých komediálních rolích. Pořád na něm vidím jakýsi ironický škleb,tak typický pro Žhavé výstřely. 3,5 * ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být tak dobré, ale je to totální blbost - kdyby se na konci zjistilo, že je to třeba fakt paranoa, bylo by to boží, ale takhle ne. Za Charlieho Sheena nedám odpad, ale i u něj je vidět, že se na vážnou hororovou roli prostě nehodí. Ono to trochu jako horor docela funguje, chvilku, díky atmosféře.. Ale jako sci-fi je to příšerné...20% ( a s Contactem to nemá kromě prvních deseti minut společného vůbec nic) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máme tu zdánlivě šíleného vědátora, který zachytí signály z kosmu a emzáky, kteří připravují Zemi na svojí invazi, v čemž jim pochopitelně musí někdo zabránit. Sice se nejdená o nic originálního, ale protože tvůrci neměli tolik finančních prostředků, museli se soustředit spíš na příběh jako takový, než na speciální efekty, ačkoliv ty, které tu byly, určitou úroveň měly. Film je tak docela ukecaný, ale určitě to nepůsobí tak, že by si filmaři z nedostatku peněz zoufali. Spíše naopak. Povedlo se i obsazení a ačkoliv bych si na místě Charlieho Sheena dokázal představit někoho jiného, po celkem krátké době jsem si na něj zvykl a docela se mi ve své roli líbil. Poctivá práce. 75% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velice slušné sci-fi s inteligentním scénářem, sem tam nějaká ta logická dírka, ale v rámci žánru a skvělého budování napětí nad tím člověk nepřemýšlí, těch pár trikových scén na solidní úrovni. Líbilo se mi, že režisér to celé nechal odehrát na Zemi, a ne ve vesmíru, a líbil se mi v podstatě nejednoznačný konec. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)

Reklama

Reklama