Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

lekr 

všechny recenze uživatele

Nechutný odvar z předešlého dílu. Tvůrci ze snímku udělali jakousi nepovedenou frašku o vzpouře zvířat, ve které je Garfield spíše vedlejší postavou a která hrozným způsobem paroduje všechny filmové žánry. Zápletka filmu je dětinská, průhledná a hloupá, Garfiledova komika úplně vyšumněla a dialogy jsou neuvěřitelně tupé. Garfielda jsem vždycky miloval a po bombastické jedničce nemůžu vůvec uvěřit tomu, že se dalo takhle podělat! Mé největší filmové zklamání!! ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

První film byl zajímavý tím, že převedl kresleného comixového Garfielda do světa počítačem animovaného filmu. Alespoň po stránce vizuální to dopadlo dobře, ale snímek sám o sobě stál za klakson od trabantu. Je na snadě, že pokračování takového filmu nemá moc šancí cokoli nabídnout. A tak to také dopadlo. Tedy pokud neulítáváte na mluvících krávách, husách, fretkách, psech či krysách. Vše samozřejmě živé. Pokud ano, pak Tim Hill natočil film přímo pro vás, protože druhý Garfield nabízí krom ohraného motivu záměny, který je naprosto ponechán bez rozletu a bez komických situací, právě jen ty záběry na živá zvířata, která hýbou tlamou a háží radoby vtipné poznámky. Ne, děkuji, léky už jsem si vzal. Tohle je film pro děti do tří let. Starším hrozí ztráta většího množství mozkových buněk. [prosinec 2006] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Porušil jsem si slib a na druhý díl Garfielda jsem se z čiré zvědavosti podíval. A víte co? Nezklamal. A stejně tak nezklamal i dabing, který jediný je na filmu to dobré. Zbytek je divná hraně-animovaná srajda, kde Garfield opět tvoří rádoby kůl piruety, ze kterých Vám bude blivno a ještě si s radostí vzpomenete na sarkasmus ze stripů, který tady prakticky neexistuje. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad tvurci nemohli myslet vazne, tohle bylo neco otresnyho. Pribeh je klasicky tema zameny, coz obcas staci a mozna, ze by to stacilo i tady, kdyby mel Garfield porad slusny hlasky, coz nema, jenze tvurci sem narvali asi tak miliardu zvirat a to fakt delat nemeli. Deticky mozna budou slintat a ukazovat na pobihajici kravy a kachny, ale pro me to bylo neco otresnyho. A Billy Connolly si tohle fakt nezaslouzil, jeho uloha ve filmu je bud honit Garfielda nebo utikat pred zviratama. Proste trapna krec, pri ktery jsem se ani jednou nezasmal. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama