Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

mandes 

všechny recenze uživatele

final fantazy 8 som celú prešiel (zabralo mi to dva mesiace školských prázdnin a pri záverečnom šéfovy som od zlosti rozbyl playstation ) ale FF7 som nikdy nehral a peto mi dej,chovanie a motivácie postáv nedávajú žiadný zmysel .celý film mi prišiel ako zostrih či zopakovanie najdôležitejších častí hry.takže po dejovéj stránke to vôbec nehodnotím,ale každy velmi dobre vie prečo sa na toto oplatí pozrieť. to je vyzuálná stránka +atmosféra+ perfektné akčné scénky+ ktoré sú dotiahnuté do dokonalosti.okrem toho hlavný hrdina má takú charyzmu že strčí do vačku Michaela Scofielda aj z Bruceom Willisom ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze pocitacova grafika bola nadherna, ale ja predsa len uprednostnujem filmy takehoto akcneho typu nazivo. Taki Michael Bay alebo bratia Wachowski vedia o com hovorim. Takze tento chaoticky boj zvlastnych svetov, kvalitnych nahanaciek a bitiek ma moc nepresvedcil, davam mu 60%......28.03.2008 ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení jako by z úst vypadlo uživateli Cival. Lépe bych to asi neřekl. Pamatuju na své mládí, kdy jsem odebíral Score. Snad v každém vydání tam byl článek či zmínka o tom, že vychází nové Final Fantasy. Začalo to šestkou, sedmičkou, desítkou, patnáctkou. No ani bych se nedivil, kdybych jích teď bylo třeba třicet. Ale dost už o hrách (i když dost vážně uvažuji, že bych si přece jenom nějaký ten díl zkusil zahrát, už na to mám i celkem schopné "železo"). Jediné co mne na filmu zaujalo je prvotřídní počítačová animace, kvůli které jsem se rozhodl investovat do tohoto filmu svůj čas. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Můj dojem jest neznalostí hry ovlivněn. Obrazově krásné, hudebně ucházející, jenomže to nic nemění na mé frustraci a nepochopení toho "všeho". "Na co se to, proboha, koukám?" říkal jsem si už od začátku a znuděn (a také zničen, uspán a špatně naladěn) se ani nedodíval do konce, načež jsem si musel spravit náladu něčím mnohem stravitelnějším... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

I když jsem nikdy nehrála hru, tak jsem si to užila. Viděla jsem Last order, po něm jsem si trochu popovídala s kamarádem, který to hrál, takže jsem věděla jakš takš, oč běží. Nádherná grafika. Lépe zpracovaný boje jsem už dlouho neviděla. A už chápu, proč se tolika lidem (čti dívkám) líbí Cloud (ne, že bych ho taky začala děsně žrá, lepit si ho na zeď a párovat s kdejakou jinou mužskou postavou. Ne, nikdy. Ale když se nad tím člověk zamyslí, on je takovej "hodnej", blonďatej Sasuke^^). Bylo to vážně dobrý, zabojovala bych si znovu. 3. 4. 2010 EDIT: Tak jsem viděla úplnou verzi na Blue-ripu - prosím, koukejte jen na tohle a v takovéhle kvalitě :-)))) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Cloudova motorka se jmenuje Fenrir, což je zřejmě odkaz na mytického vlka Fenrira ze severských bájí, který byl potomkem samotného Lokiho. Dalším odkazem na severské báje je jméno města Midgar, odvozené od mytického města Midgard. (akisha)
  • Předlohou je sedmý díl veleúspěšné počítačové hry Final Fantasy, který je hráči nejen považován za nejlepší díl celé Final Fantasy série, ale také jako za jednu z nejlepších her, které kdy lidstvo vytvořilo. (Ignus.cz)
  • Ve filmu se objevuje sirotek jménem Denzel, o kterého se starají hlavní hrdinové hry Tifa a Cloud. Ani v jedné části pvodního filmu z roku 2005 však nebylo řečeno, jak se k nim dostal. Když byl film v roce 2009 uveden na Blu-ray, byla k filmu přidány krom nových scén také Denzelova vzpomínka na jeho nalezení a krátký snímek On the Way to a Smile-Episode: Denzel (2009), kde Denzel vzpomíná na svůj předchozí život od smrti rodičů až po jeho nalezení u kostela. (Mayki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno