Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už začátek filmu mě velice potěšil, kde se píše: Pojďte se ještě jednou vypravit do světa, který jste si zamilovali. Jde o sen. Něco, nad čím nemá smysl přemýšlet. Film dominuje ve všech stránkách, grafice, hudbě, postavičkami jako Cloud, Sephiroth, Tifa, Vincent apod. s vynikajícím soubojem proti Bahamutovy. Film si myslím stojí i pro vidění pro ty, co hru nehráli. Já osobně jsem viděl dříve film, ale to je vedlejší:-) Pro hráče Final Fantasy povinnost vidět:-) ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Film, co znalci herní předlohy jen těžko docení. On na ně totiž úplně kašle a nějaký vysvětlování? Ani náhodou. Takže normální divák možná základní premisu pochopí, ale ty desítky odboček nemá šanci pobrat. Ono je to taky tím, že je nejspíš určen primárně jim a teprve pak řadovému diváku. Jelikož jsem se o to dřív víc zajímala a celý příběh hry jsem znala, stejně jako historii postav, tohle mi nevadilo. Protože jinak je to skvělá akce, skvělá animace a skvostná hudba. Na druhou stranu chápu ty, co dávají 2* a míň, tenhle film je hodně velkej oříšek. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla paráda. Pěkná adrenalinová jízda. Grafici se museli opravdu vyřádit. Předvedli neuvěřitelné věci a dosáhli mistrovství ve svém oboru. Jediné, co bych mohla filmu vytknout je, že lidé působí jako z vosku a až příliš dokonale. Nemají žádné vrásky, ani šrámy a jizvy. Ale to bych chtěla asi moc. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skutečně dokonalé. Hudba skvělá. A ta akce. Je sice samoúčelná, bez hlubšíhu smyslu, hlavně co nejefektivnější ale naprosto dech beroucí. Místy přípomíná (rozuměj dovádí k dokonalosti) Matrix Revolutions, místy Spy Kids 3D ale koukat se na to... Divák málem přestane dýchat a jen kouká a kouká a kouká.... Žádnou z her sem nidky nehrál, první filmové Final Fantasy sem viděl a moc nadšenej sem nebyl. Nevím, jestli mezi "jedničkou" a 7mou je jěště nějaký jiný díl, ani jestli mají tyto dva filmy vůbec něco společného, ale Final Fantasy VII : Advent Children je opravdu film, u kterého se ani chvilku nenudíte. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Věnováno všem, kteří kdysi milovali svět. Film nevyšel v Českém dabingu a výrobce titulků Pejin@lumini je věnuje všem příznivcům Final fantasy. Příběh začíná o 498 let dříve. CITÁT - Proud života - proud, který vládne životu na všech planetách....... Hned úvodní honička na motorkách ve 3 minutě je hodně nepřirozená. Co by divák nestrávil v hraném filmu, to nahradí kresba. Honička je nepřirozená a těžko uvěřitelná. Hudba byla chvilkama velmi povedená, jen hra na klavír byla příšerná a rušivá. Střih je také přehnaný. Proč musí být v kresleném filmu takové množství zmateného střihu? CITÁT - Fakt jen samý bla, bla, bla........ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Film je součásti Kompilace Final Fantasy VII, která mimo něj obsahuje ještě původní hru Final Fantasy VII (1997), krátké animované filmy Final Fantasy VII: Last Order (2005) a On the Way to a Smile: Episode Denzel (2009), PSP hru Crisis Core: Final Fantasy VII (2007), PS2 hru Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) a mobilní hry Dirge of Cerberus: Lost Episode: Final Fantasy VII (2006) a Before Crisis: Final Fantasy VII (2004). (Raztubyl)
  • Ve filmu Sephiroth (Toshiyuki Morikawa) probodne Cloudovi Strifovi (Takahiro Sakurai) rameno mečem. Je to odkaz na skoro stejnou, slavnou scénu z počítačové hry. (akisha)
  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno