Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

kitano 

všechny recenze uživatele

Teno film rozdeluje ludi na dva tabory.Prvim sa bude pacit pretoze skvelo vizera a je plny uzasnej akcie a do druhej skupiny patri ludia co hrali hru Final Fantasy 7 a do tej skupiny patrim aj ja. Bola to uzasna hra zalozena na rozvetvenom pribehu o boji a o priatelstve a kazdemu kto hru dohral bolo urcite luto ze musel odist z tohto milovaneho sveta. Sok bol ked do svetu vysla sprava ze bude pokracovanie ale nebude to hra ale film. To vsak nic nemeni na tom ze je to dalsi pribeh a dalsie stretnutie s nasimi hrdinami. A co teda film priniesol mne? Krasne vykresleny charakter hlavneho hrdiny ktory hlada odpustenie a odvahu znova zobrat mec a chranit svojich blizkych. A ked sa mu to nakoniec podari, obdari divakov-hracou jednou vecou co by od Clouda urcite necakali. A tou vecou je usmev na jeho tvari. Kto nehral hru tento okamih nemoze docenit. K vizualne stranke sa netreba vyjadrovat. Je to najlepsie co na poli pocitacovej animacie mozete vidiet. Takze velke dik SQUARE-ENIX! 10/10 ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro som od nudy umrel. Animácia sa mi zdala zo začiatku skvelá, potom zase nudná. Hlavné postavy sa mi plietli a kedže som to pozeral s japonským dabingom, tak som ani nevedel, že kto je muž a kto žena. Muži mali dlhé vlasy, ženy zase vystrihané nakrátko. Veľa zbytočných rozhovorov. Potom nedostatočná akcia. Veľa sa tam toho mihoce počas akcie a je to neprehľadné. Príbeh som ani nepochopil, respektíve ani neviem o čom bol. Opäť som splnil svoju podmienku, že sa dodívam na každú snímku, ktorá je akokoľvek ukrutne zlá a nudná. Po tomto som stratil chuť pustiť sa do inej japonskej animovanej snímky. A inak Final Fantasy celkovo neviem nejak prísť na chuť. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animace, ale vadil mi děj, který mě jako nepařmena absolutně neoslovil. Druhá polovina filmu je prakticky jeden velký souboj, ale mně už bylo jedno kdo proti komu a proč. Slabé tři hvězdičky. P.S. Na IMDB se píše: "The creators of the film had no prior knowledge of how to make a movie, so it was based on their knowledge of in-game movies." Jak výstižné. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Teda vidno že žluťásci sa poriadne obúvajú do počítačovej animácie a to čo nám predvádzali klasicky animované filmy je teraz pod rúškou vizuálnych laskominiek alá iMac posúvané do úplne iných sfér. Toto sa jednoducho na celuloid natočiť nedá. Tažko popísať, treba vidieť. Tie uhly, prelety, strihy by nezvládol ani Bay skrížený s T.Scottom po trojtej dávke speedu. Po trochu viac filozofickom a menej akčnom, ale tiež vizuálne vyšperkovanom Appleseed je tu ďalšia veľká ryba, pričom miernou výhodou FF7 je, že postupne graduje, ťaha jedno eso za druhým, postupne nás rozmaznáva a celé to vyvrcholí finálnym súbojom s ríše snov. Konečne film, na ktorý môžu byť fanúšikovia hernej série FF (a že ich nieje málo) patrične hrdí. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální nářez určený výhradně fanouškům hry, vlastně něco jako opožděné outro k Final Fantasy VII. Příběh je velice prostý (nikoliv však hloupý) a slouží jen jako spouštěč pro strhující a vynalézavé akční scény, které i při několikátém sledování dokáží stále vyrážet dech, a na kterých je pozoruhodné, že si i přes často zběsilý střih zachovávají přehlednost. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)
  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)
  • Na začátku filmu, kdy jde Tifa (Ayumi Ito) zvednout telefon, je v něm na okamžik vidět odraz obalu hry Final Fantasy VII pro první playstation. V Complete verzi filmu z roku 2009 je již však nahrazen jiným odrazem. (Raztubyl)

Reklama

Reklama