Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

lioncel 

všechny recenze uživatele

wow! ... přiznám se : už za staré éry PlayStation One, jsem byl notorický hráč (hlavně Colin McRae, Medal of Honor, ale trochu i FFVII apod.) .. a hlavně .. u většiny dalších herních titulů velký a nadšený fanoušek úvodních, doplňkových a závěrečných (podle mě tak moc zajímavých .. úplně nádherných a úplně kouzelných) videí a filmových sekvencí v těchto různých zajímavých hrách .. později to samé samozřejmě i na PC .. jimi na věčné časy jsem naprosto lapen a okouzlen .. a tady je z toho dokonce celovečerní film (!!!) … moc krásné a upřímné hodnocení má : _ Jossie _ … ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skutečně dokonalé. Hudba skvělá. A ta akce. Je sice samoúčelná, bez hlubšíhu smyslu, hlavně co nejefektivnější ale naprosto dech beroucí. Místy přípomíná (rozuměj dovádí k dokonalosti) Matrix Revolutions, místy Spy Kids 3D ale koukat se na to... Divák málem přestane dýchat a jen kouká a kouká a kouká.... Žádnou z her sem nidky nehrál, první filmové Final Fantasy sem viděl a moc nadšenej sem nebyl. Nevím, jestli mezi "jedničkou" a 7mou je jěště nějaký jiný díl, ani jestli mají tyto dva filmy vůbec něco společného, ale Final Fantasy VII : Advent Children je opravdu film, u kterého se ani chvilku nenudíte. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animace, ale vadil mi děj, který mě jako nepařmena absolutně neoslovil. Druhá polovina filmu je prakticky jeden velký souboj, ale mně už bylo jedno kdo proti komu a proč. Slabé tři hvězdičky. P.S. Na IMDB se píše: "The creators of the film had no prior knowledge of how to make a movie, so it was based on their knowledge of in-game movies." Jak výstižné. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka Advent Children je opravdu nádherná, ale diváci kteří neznají hru se můžou v první polovině rychle ztratit, díky novým tvářím a přeskakování. U druhé poloviny se i ti největší spáčové probudí a okusí tak perfektní hudbu, efekty i souboje. Příběh i charaktery jednotlivých postav jsou velice povedené. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nedá se srovnávat Advent children s Esenci života. V případě Advent children konečně vzal vše do svých rukou otec, matka a všichni příbuzní.... Tetsuya Nomura. Na filmu je to proklatě vidět a z každého animovaného políčka každý cítí fantazii a atmosféru jedné z největších sérií hráčské historie. K příběhu nepotřebujete žádné podrobné znalosti FF, ale bez těchto znalostí vás určitě minou některé narážky k celkovému příběhu FF. Já nejsem žádný znalec o FF toho vím poměrně málo, ale většina majitelů Playstationu vám vyjmenují všechny speciální údery všech postav. Hlavně v japonsku se jedná o opravdu velké šílenství okolo celé série. Film je velmi akční a spád má neuvěřitelný. Jen doufám, že nejde o poslední dítě ze stáje Tetsuyi Nomura-i. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Na začátku filmu, kdy jde Tifa (Ayumi Ito) zvednout telefon, je v něm na okamžik vidět odraz obalu hry Final Fantasy VII pro první playstation. V Complete verzi filmu z roku 2009 je již však nahrazen jiným odrazem. (Raztubyl)
  • Celá scéna boje mezi Tifou a Lozem v kostele byla zkopírována v hudebním klipu korejské zpěvačky Ivy s názvem „Temptation of Sonata“. Video bylo později v televizním vysílání zakázáno a společnost, která klip vytvořila, byla zažalována firmou Square Enix. Ředitel pokutované společnosti se bránil tím, že chtěl vývojáře ze Square Enix požádat o svolení, ale bohužel prý nenašel jejich kontaktní údaje. (Raztubyl)
  • Scéna, kterou film začíná, je stejná jako ta z konce příběhu počítačové hry „Final Fantasy VII“. (akisha)

Reklama

Reklama