Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Waldo je modrý medvěd z dětské vzdělávací televizní show, která děti učí poznávat svět prostřednictvím rozhovorů s politiky a důležitými lidmi. Doopravdy je však Waldo anarchistická animovaná postava v satirické noční komediální show, která - když se jí podaří nalákat někoho do studia - chrlí ze sebe sérii vtipných narážek, sarkasmu a dětinské jedovatosti. V zákulisí za Waldem stojí a jeho ústy mluví neúspěšný komik Jamie Salter. Waldův úspěch kontrastuje s Jamieho nepříliš šťastným osobním životem. Když se televizní stanice rozhodne dát Waldovi vlastní pořad, produkční společnost přijde s nápadem, že by Waldo mohl kandidovat proti jedné ze svých obětí, konzervativci Liamu Monroeovi, jenž byl vybrán, aby vyhrál v doplňovacích volbách. Jamie má ze světa politiky obavy, ale nakonec se nechá od Jacka Napiera, šéfa produkční společnosti přesvědčit. Během předvolební kampaně se Jamie seznámí a zamiluje do kandidátky liberálů Gwendolyn Harrisové, jež je ve své straně vycházející hvězdou. Když Gwendolyn vycouvá, poté co ji před Jamiem varuje manažer její kampaně, má Jamie problém ovládnout své pohrdání kariérními politiky. Waldo, nezávislý na nedůvěřivé veřejnosti, si přestává brát servítky. Může tenhle modrý medvěd skutečně vyhrát volby? Nebo se hraje o něco většího? (HBO Europe)

(více)

Recenze (83)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohle čekám od epizody britského seriálu o hrozbách, souvisejících s technologiemi. Velmi trefný obraz toho, jak snadno jsou lidé manipulovatelní pomocí médií a sociálních sítí. Oproti předchozí epizodě je to chytré, účinkují tam solidní herci a má to přesah. Kdyby byl závěr ostřeji vypointovaný, klidně bych dal full. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabších 60%. Hned ze začátku mi vadilo dost těch laciných vulgarit, byť rozumím tomu, že to tak muselo svým způsobem být, aby bylo opět zveličeno a bylo jasné, oč jde a na co se chce upozornit. Ale bylo toho trošku moc, asi nešťastnou formou, nevím... Každopádně mě to od začátku nebavilo nějak extra, bylo to celé takové nijaké, nevím, jak to úplně popsat. Závěr překvapivý, tohle jsem nečekal. Opět to dalo zrcadlo společnosti i jednotlivcům, z různých úhlů, ale forma se úplně nepovedla. Howgh! ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V politice může uspět každej, kdo je trochu při penězích. A pokud je trochu víc při penězích a zajistí si mediální vliv, třeba že má stejně jako Waldo k dispozici svou televizi, i kdyby to třeba bylo jen blbý Óčko, svoje noviny, řekněme MF Dnes a Lidovky, tak se může stát klidně premiérem a později třeba i prezidentem, byť se o to pokusí v zemi, v níž se ani nenarodil a ještě u toho může vypadat jak ušoplesk. Říkám, klidně i animovanej medvěd. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se tento díl docela líbil a bylo to i vlastně ze života. V komentářích tady někteří píšou, že děj je přitažený za vlasy .. neřekla bych. Když může cca třetina voličstva ČR zvolit opakovaně někoho jako je Bureš tak to už je možné skutečně cokoli. Ano, prostý lid je skutečně tak blbý, jak je ukázáno v tomto díle. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda dost o ničem. Jediný co se tam děje je, že si modrej medvěd, kterej mi navíc dost připomíná Alzáka (hlavně otravností), dělá prdel z politiků, rozhodne se kandidovat a stane se celosvětově známej. No nápad docela na hovno a koukat na tohle 44 minut mě fakt nebavilo. Navíc mi to celý přišlo strašně umělý a nereálný, stát se může cokoliv, ale že by až taková pičovina? Hodnocení: 5/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Z hľadiska robotiky je waldo zariadenie, ktoré umožňuje ovládať stroj alebo počítačový obraz pomocou ručne ovládaného zariadenia, ako je napríklad to, ktoré sa používa na ovládanie medveďa Walda. Tento výraz pochádza z rovnomennej novely od Roberta A. Heinleina, v ktorej hlavná postava pre seba stavia pokročilé robotické ruky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama