Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

né zas tak špatný.. jak tu všichni píšou. Jen ta konverze Marlona na dětský tělíčko občas pokulhává. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Taky si myslím,že je to zbytečně slabě hodnocený,ten malej skřet prostě neměl chybu

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Hodnocení je vážně zbytečně nízko, u tohohle jsem se pobavil asi 100x tolik než například nedávno u Get him to the Greek.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Podľa mňa klasika medzi komédiami a nutnosť pre každého kto má rád chlapcov Wayansov ;-) nechápem ako môže tento film dostať len 54% !

na příspěvěk reagoval Prometheus69

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

da sa to pozerat... zasmial som sa viackrat .. ale citit ze je to taky priemer a dejovo je to viac uletenejsie co vsak u tohoto filmu vobec nie je na skodu .. naopak .. oddychovka ako vysita .. 3* ..ze "chvilku jsem myslel ze jsi chucky!" :D

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnocení, recenze)

Tak prvních 20 minut je to utrpení, ale pak se to slušně rozjede a přiznám se, že když měl tu narozeninovou party, tka sem měl slzy v očích, nechápu to absolutně.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

V prvních minutách je to dost zvláštní. Ten nápad a vůbec. Ale když člověk přistoupí na tu jejich hru, tak se bude docela dobře bavit. Ten film boří filmové klišé .-)

theeye

theeye (hodnocení, recenze)

No proč ne :) Ze začátku mi to přislo dost divný, ale postupem času se mi to i snad začlo líbit :)

Razorek

Razorek (hodnocení, recenze)

je to brutalni komedie a jako komedie si to na nic nehraje, fakt nářez :D

Kečo

Kečo (hodnocení, recenze)

Paradna komedia, bavil som sa na tom tak dobre ako na filme : Jelita ze stridacky

Koži

Koži (hodnocení, recenze)

Perfektní komedie s dobrým nápadem , který většině filmům(komediím)chybí...Až na malé chybičky efektů tvaře Calvina je to film , který by jste měli vidět...vřele doporučuji...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Myslel jsem si, že to bude stejná blbost jako White chicks, ale tohle bylo lepší. Dobře natočené, hudba k tomu přesně pasuje, pár dobrých gegů. Několikrát jsem se zasmál. Znám o dost horší komedie. Tohle byl hoší průměr. Kdo dá tomuhle hodnocení Odpad, tak ten člověk to určitě neviděl :-)

Reklama

Reklama