Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

vendy63 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nenasmála,musím skložit poklonu počítačové animaci protože co provedla s Marlonem Wayansem to opravdu nemělo obdoby. Po letošní lavině komédijí a parodiji mně tohle opravdu pobavilo . Nejzajímavější a nejspíš nejnáročnější roli měl Rob Schneider:-) coby ružový dinosaurus ,jistě semnou souhlasíte . Jen doufám že nebudou točit další pokračování myslím že tomuhle snímku by to neprospělo. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Všude kde jsou Wayansovi je neskutečná sranda. Někdo to rád blond je naprostá klasika, kterou miluji a vždy se směju na celé kolo, tohle byla úžasná náhrada. Polovina herců hrála i v někdo to rád blond a jde vidět, že jsou skvělá parta, která dohromady funguje i v jiných filmech. Natáčení je muselo evidentně bavit. Opravdu velmi dobrá komedie, nebylo tolik míst, kde bych se smála, ale když už byl nějaký vtip, tak jsem se smála na celé kolo. ()

Reklama

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Bratrům Wayansovým už asi přišlo vydávání se za sexy blondýny málo hardcore, takže teď se jeden z nich infitruje mezi nic netušící (!!!!!!!!!!!!) černošský pár coby opuštěné nemluvně. Hahaha. Cítíte v tom ten komediální potenciál? Ne? Přesně tak, žádný tam není. To znamená, že je třeba předvést nějaký ten fekální humor, aby se fanoušci těchhle hovadin měli vůbec čemu zasmát. Já dávám sice odpad, ale myslím, že i zírání do odpadkového koše by bylo méně nechutné a více zábavné. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu některé komentáře ??? Jsou daleko větší sračky, které tady mají úspěch jenom proto, že to někdo někde více protlačil. Mě se to líbilo moc ...konec trochu slabší nicméně si to zaslouží více pozornosti TI DVA (Marlon Wayans a Shawn Wayans) PROSTĚ NIKDY NEZKLAMOU. Určitě registruji pár nových hlášek, které se ujmou. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Wayansovi dokáží natočit perfektní parodii, když se pustí ze řetězu a nechají svou úchylnost pěkně vybublat, což dokázali ve Scary Moovie. Tady ten šklebící se liliput spíš ukázal, že pokud se nesnaží přiživit na parodování známých scén, tak sami nejsou schopni udělat humor. Ne, že bych se občas nesmál, ale jednoduše už to nemá ty koule, co Scary Moovie. Ta představa malého hajzlíka, co se převleče za děcko a nikdo ho neodhalí je tak blbá, že by se slušelo udělat to spíše do rodinného hávu pro malé blbé děti, které nad tím nebudou moc přemýšlet. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)

Reklama

Reklama