Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage opět v průměrném akčňáku, který má pomněrně zajímavou pointu, ale zpracování mohlo být o dost lepší i když mě se to docela líbilo. Velký plus filmu dává krásná Jessica Biel. Co mě na filmu nejvíc dostalo a co jsem ještě nerozdýchal byl konec, který to podle mě totálně celý zpackal. Nebýt toho konce tak dávám o hvězdičku víc, ale jinak nemůžu nad tři. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. 8:09 [2:10] ,2. Give Me Two Minutes [3:19] ,3. Destiny [2:07] ,4. Pier 18 [3:37] ,5. Carlotti Defines [2:50] ,6. A Few Minutes of Your Time [3:19] ,7. Multiple Point Surveillance [2:34] ,8. Who Knows What's Safe [4:04] ,9. Breaking News [4:08] ,10. Second and Broadway [2:44] ,11. No Good Deed Goes Unpunished [2:06] ,12. Looking for a License Plate [2:09] ,13. Shadow Group [2:04] ,14. All Elements Execute! [2:05] ,15. A Show of Character [3:39] ,16. I Believe Anything's Possible [3:41], ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobne sľubným námetom by sa nemali nikdy dostať do rúk rutinérom ako je Tamahori. Nedá sa tu očakávať nejaká hlbšia pointa, či hodnotnejšia scéna. To bolo jasné dopredu. Tak ak sa nastavím pred filmom na úroveň levela súčasných 'seagaloviek', výsledok ma určite poteší. A aj ma potešil. Nebyť toho, že 'svět se točí, točí, točí a Cage padá, padá, padá' a že Julianne Moore by už mohol niekto dohovoriť, že v tých rolách drsnej agentky vyzerá naozaj smiešne. Aj keď snáď tými víziami dvojminútovej budúcnosti by sa dalo veľa krát polemizovať, potešujúci výsledok, podobne ako 'Shooter'. 70%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Slusna akcna zabava s nametom, ktory mam normalne rad a mohol by som ho porovnavat s omnoho lepsimi filmami. Schopnost vidiet do buducnosti na 2 minuty dopredu a tym padom i schopnost zmenit buducnost ma bavi tak, ako aj vo filmoch FREKVENCIA (2000) alebo NAVRAT DO BUDUCNOSTI (1985). Avsak v tomto filme nieco nefungovalo. Tazko povedat, akosi nemastne-neslane, proste nieco mi tam chybalo alebo to bolo trosku odflaknute na to, aby som mu mohol dat aspon 4 hviezdicky. Uvidim po dalsom pozreti, mozno niekedy v buducnosti prehodnotim svoje hodnotenie... 16.03.2009 ____ Nicolas Cage - (Cris Johnson) +++ Julianne Moore - (Callie Ferris) +++ Jessica Biel - (Liz Cooper) +++ Thomas Kretschmann - (Pán Smith) +++ Peter Falk - (Irv) +++ Produkcia: Nicolas Cage +++ Hudba: Mark Isham +++ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka to rozhodně. Nicméně domnívám se, že jí šlo i více rozvinout a navrch přidat ještě nějakou tu akci. To by se pak asi ovšem muselo jednat o velkofilm, který by svou délkou překročil dvě hodiny. Já sice nejsem příznivcem podobných spektáklů, ale v tomto případě by to opravdu nebylo vůbec na škodu, protože zde je celé to atraktivní téma poněkud naťuknuto a nedotaženo. Jak jsem uvedl myšlenka rozhodně dobrá, ale na víc hloubavý film to zpracování nestačí. Akční scény se mi líbili, ale zase akce je málo na to aby nějak výjimečně zaujala. Cage je pak ve své roli naprosto standartní a průměrný. Kretschmann jako záporák je vynikající, ale bohužel má jenom velmi omezený prostor takže ve výsledku z toho vychází tak nějak velmi průměrné akční sci-fi které, ale rozhodně mělo potenciál na to aby nabídlo mnohem víc. Naštěstí konec který staví všechno na hlavu je celkem zajímavý a kreativní a tak se domnívám, že se ten film dá bez problému shlédnout. Povídku jsem nečetl, takže nemůžu porovnávat, ale tohle nakonec celkem ušlo. Nemám s tím nějaký zásadní problém.55% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Časti filmu sa nakrúcali v San Bernardinu, v Kalifornii. (Greenpeacak)
  • Severoamerické tržby byly 18,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 77,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama